19 / 04 / 2024

Güvende Yapı Mimarlık adres

Güvende Yapı Mimarlık adres

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Şenel tarafından kuruldu.

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Gülmez tarafından kuruldu.

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Elkılıç tarafından kuruldu.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Göç, Hasan Karaköse ve Murat Yavuz ortaklığında kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

İzlek Yapı Mimarlık İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzlek Yapı Mimarlık İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Kancı, Kasım Günay ve Onur Hasip Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Asmalı ve  Ahmet Gökce tarafından kuruldu.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Şenel tarafından kuruldu.

Maxprefabs Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxprefabs Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan Özer tarafından kuruldu.

F5 Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

F5 Yapı Mimarlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Dilan Ekin ve Gökhan Tatar ortaklığında kuruldu.

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Demirli ve Sevde Dilay Öztürk ortaklığında kuruldu.

Sagu Bina Yapı Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sagu Bina Yapı Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Gürel tarafından kuruldu.

Güvende Yapı Mimarlık adres Haberi

Güvende Yapı Mimarlık adres

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Şenel tarafından kuruldu.

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...