20 / 04 / 2024

güzel group konut projeleri

güzel group konut projeleri

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman Evleri'nde lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

DKY Sahil: Hayat Sahilde Güzel!

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

Güzel Residence Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Güzel Residence yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de Güzel Group tarafın hayata geçirilen Güzel Residence projesi, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Platin Residence'tan Gümbet'e konut müjdesi!

Platin Residence projesi Türkiye’nin hiçbir zaman değerini yitirmeyecek tatil yöresi Bodrum’un en güzel bölgelerinden Gümbet’de hayata geçiriliyor.

İşte birbirinden güzel desenli duvar kağıdı modelleri!

Duvar kağıdının eski moda olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evlerinizin şıklığı ve modern görünmesi amaçlı birbirinden farklı güzel duvar kağıdı modelleri...

Topkapı Sarayı Avrupa'nın en güzel 10 sarayı listesinde!

Almanya merkezli yayın organı Deutsche Welle, Avrupa’nın en güzel 10 sarayını derledi. Topkapı Sarayı’da listede yer alırken, Topkapı sarayı için döneme göre ileri derecedeki bahçecilik nedeniyle de övgü alıyor.

Gülman Group'tan Bodrum Gündoğan'a 2 yeni proje!

Gülman Group Bodrum Gündoğan’da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki yeni projeye başlıyor. Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, “Nest Ortaköy’den sonra rotamızı Ege’nin incisi Bodrum’a çevirdik."dedi.

Güzelbahçe Belediyesi'nden En Güzel Bahçe yarışması!

Güzelbahçe Belediyesi'nin bu yıl 6.'sını düzenlediği "En Güzel Bahçe" yarışması sonuçlandı. Bahçe, balkon, teras ve site bahçesi olmak üzere üç kategoride yapılan yarışmaya 51 bahçe ve balkon sahibi katıldı.

Gülman Group'tan Bodrum'a 65 milyon dolarlık yatırım!

Gayrimenkul sektöründe birçok proje geliştiren Gülman Group, Bodrum’da 65 milyon dolarlık yatırımla iki yeni projeye başlıyor. Doğalkaya Bodrum’da 15, Fiera Vista’da 18 villa bulunuyor.

güzel group konut projeleri Haberi

güzel group konut projeleri

Biri 10 diğeri 11 kat iki binadan oluşan projedebin 700 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 140 ila 260 metrekare arasında değişen toplamda 38 dairenin yer aldığı Güzel Residence her daireye iki araçlık kapalı otopark düşerken, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, özel güvenlik gibi donatılar da bulunuyor. 



Projedeki dairlerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun, kullanım alanları efektif, her türlü ihtiyaca ve konfora yönelik tasarlandığını belirten Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Proje de her türlü ihtiyaca ve talebe destek verecek sistemi hayata geçirdik" dedi. Cadde ve civarında 30 yılı aşkın çok sayıda proje yaptıklarını anlatan Güzel, "Güzel Residence hem bizim hem caddenin en önemli projesi olarak hayat bulacak" diye konuştu. 



İki rezidansın oturum alanının arsanın sadece dörtte birine oturtulduğuna dikkat çeken Güzel...