18 / 04 / 2024

hadise ve kaan yıldırım birlikte mi yaşıyor

hadise ve kaan yıldırım birlikte mi yaşıyor

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 112 milyon 357 bin 574,95 TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Arna Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Arna Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Önder ve Cem Kaan Kuş ortaklığında kuruldu.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Consol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Consol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu Şile’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Deniz Serkan Durmaz ve Kaan Güder ortaklığıyla kuruldu.

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Onaylı tarafından kuruldu.

Ulubay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Kaan Karabay ve Yücel Ulusoy ortaklığında kuruldu.

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özeren, Jalhongir Mamadov ve Kaan akın ortaklığında kuruldu.

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Meniz tarafından kuruldu.

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Kaan Gülünay tarafından kuruldu.

Arsad Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsad Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farshad Sadrı ve Kaan Arslan ortaklığında kuruldu.

Arsad Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsad Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farshad Sadrı ve Kaan Arslan ortaklığında kuruldu.

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...

hadise ve kaan yıldırım birlikte mi yaşıyor Haberi

hadise ve kaan yıldırım birlikte mi yaşıyor

Önümüzdeki yaz nikah masasına oturmaya hazırlanan Hadise ve Kaan Yıldırım'ın yeni yaşayacakları ev belli oldu. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; ünlü çift Kaan Yıldırım'ın Beykoz Konakları'ndaki evinde yaşayacak. 

Kaan Yıldırım, bir süredir Ulus’taki Savoy Sitesi’nde yine kendisine ait evde yaşıyordu. Evlilik kararı aldıktan sonra Hadise de İstinye’deki evinden çok Ulus’ta sevgilisinin yanında kalıyor. Ulus’taki evi çok seven Hadise’nin evlendikten sonra da burada yaşamak isteyebileceği söyleniyordu.

Karşı yakaya, Beykoz’a geçmek istemeyen güzel şarkıcının, evi ve bahçesini gördükten sonra fikrinin değiştiği iddia ediliyor. Beykoz Konakları’ndaki eve bayılan Hadise’nin kararından sonra anne Seyhan Yıldırım hemen harekete geçerek, evdeki kiracıya kontratın artık yenilenmeyeceğini söyledi. Kiracıyla konuşan Seyhan Hanım, oğlunun evleneceğini söyleyerek, kiracının kontrat süresi bittikten sonra evi boşaltmasını rica etti. 

Hadise ve...