29 / 03 / 2024

Hale Eğitim Anonim Şirketi Sayın Öğrenci Yurdu şubesi

Hale Eğitim Anonim Şirketi Sayın Öğrenci Yurdu şubesi

Hale Eğitim Hizmetleri ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sayın Öğrenci Yurdu şubesi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 20 milyon TL sermaye ile, Harun Çekiç tarafından açıldı...

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sercons Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Yada Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Yada Eğitim Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Aşıcı Yalı tarafından kuruldu.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Hale Eğitim Anonim Şirketi Sayın Öğrenci Yurdu şubesi Haberi

Hale Eğitim Anonim Şirketi Sayın Öğrenci Yurdu şubesi

20 milyon TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, İlgili mercilerden izin almak kaydıyla yurtiçinde ve yurtdışında eğitim sektöründe faaliyette bulunmak üzere ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak ve Türkçe ve yabancı diller üzerine genel mesleki ve teknik özel eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunmak yer alıyor.


Şube, Kağıthane Emniyetevler Mahallesi Emniyet Caddesi Mine Sokak NO:1 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Harun Çekiç tarafından...