29 / 03 / 2024

Halil Etyemez kimdir

Halil Etyemez kimdir

Belgesi olmayan tehlikeli işlerde çalışamayacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Mesleki yeterlilik belgesi olmayanlar çok tehlikeli işlerde çalışamayacak" dedi.

68 maden ocağı kapatıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Bakanlık olarak İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'na bağlı iş müfettişleri vasıtasıyla Türkiye'deki bütün iş yerlerini denetime aldıklarını, bunun her yıl yapıldığını söyledi.

Kınık'ta Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez: "İş kazaları bizim kaderimiz olmamalı" dedi.872 metrekare üzerinde Kınık Belediyesi ve Memur-Sen tarafından yaptırılan parkta oyun ve spor aletleri bulunuyor.

Her 5 kişiden biri inşaat sektöründe çalışıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Türkiye'de ortalama her 5 kişiden birinin inşaat sektöründe çalıştığını söyledi. İnşaat sektörünün toplam istihdam içindeki payı son 12 yıl için de yüzde 4'ten yüzde 7 seviyesine kadar yükseldi...

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil İbrahim Alpaslan kimdir?

22 Şubat 2016 tarihinde Türk Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği seçimleri yapıldı. İzmir Mimarlar Odası yeni başkanı Halil İbrahim Alpaslan oldu. Peki Halil İbrahim Alpaslan kimdir? Halil İbrahim Alpaslan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Halil Deveden kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Deveden kimdir? Halil Deveden, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Deveden, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Halil Eldemir kimdir?

İnşaat Mühendisi Halil Eldemir, AKP Bilecik Milletvekili Adayı oldu. Peki, Halil Eldemir kimdir? Halil Eldemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Halil Eldemir...

Halil Tamer Öztoygar kimdir?

İMDER Başkanı ve İSDER Yönetim Kurulu Üyesi Halil Tamer Öztoygar kimdir? Halil Tamer Öztoygar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Halil Tamer Öztoygar...

Halil Eroğlu kimdir?

Akfen GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığına atanan şirketin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Halil Eroğlu, 1974 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. İşte özgeçmişi...

İbrahim Halil Kırşan kimdir?

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kırşan, milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti. Peki, İbrahim Halil Kırşan kimdir? İbrahim Halil Kırşan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Halil Etyemez kimdir Haberi

Halil Etyemez kimdir

"Tehlikeli" olarak nitelendirilen inşaat ve madencilik gibi sektörlerde çalışanlara mesleki yeterlilik belgesi alma şartı getirileceği, belgesi olmayanların bu iş yerlerinde çalışamayacağı bildirildi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hükümetin, Soma ve Ermenek'teki maden faciası ve İstanbul'daki asansör kazasının ardından gündeme gelen iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili çeşitli çalışmalar yürüttüğünü söyledi.


Etyemez, bu kapsamda 2012'de İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası'nın çıkarıldığını, bu yasanın bütün kamu kurum ve kuruluşlarını, özel sektörü, devlet kurumlarını ve tüm çalışma şartlarını kapsadığını hatırlatarak "Bu yasa, Soma ve Ermenek hadiselerinin arkasından tartışılmıştı ancak AB normlarına ve Uluslararası Çalışma Örgütü'nün sözleşmelerine de uygun, bunları da kapsayan bir yasaydı" diye konuştu.


Soma'daki facianın ardından "torba yasa" ile madencilere çeşitli haklar sağlandığını anımsatan Etyemez, Ahmet Davutoğlu'nun...