24 / 04 / 2024

Halil İbrahim Tütenyurd

Halil İbrahim Tütenyurd

En Or Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edi Edgar Duek, Halil İbrahim Tütenyurd tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Son dönemde ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamalarda bulundu. Ekmek fiyatlarının en son 9 ay önce güncellendiğini belirten Balcı, yapılan yüzde 40'lık zamın makul olduğunu ifade etti.

Fiyatlar yine arttı! Ekmeğe okkalı zam

Temmuz ayında ekmek fiyatlarına ülke genelinde zam geldi . Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının bu ay itibarıyla 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Ekmeğe zam geldi! Bakın ekmek fiyatları ne kadar oldu!

Sonunda beklenen zam ekmeğe de geldi. Uzun süredir tartışılan konulardan biri olan ekmek zammı nihayetinde açıklığa kavuştu. Belirlenen ekmek fiyatı temmuz ayının başından itibaren geçerli olacak. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ekmek fiyatını açıkladı. 

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Ekmek fiyatları hakkında açıklama yapan Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının 8- 10 TL’ye kadar yükseleceği iddialarını yanıtladı.

Hibat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hibat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Halil İbrahim ateş tarafından kuruldu.

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyrut'ta Fevzi Ünal ve Halil İbrahim Akdemir ortaklığında kuruldu.

Ekmeğe zam şoku! 5 lira mı oluyor?

Türkiye genelinde 200-210 gram ekmek fiyatı 3 liradan satılıyor. Fakat bugün sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlardan sonra ekmeğin 4-5 lira olacağı iddia ediliyor. Bu gelişmelerin ardından Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı açıklama yaptı...

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Çorum Belediyesi esnaftan kira almayacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitene kadar iş yeri belediyeye ait esnaftan kira alınmayacağını duyurdu.

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Türker, Halil Ömer Türker ve Yusuf Erdem Türker ortaklığında kuruldu.

Halil İbrahim Tütenyurd Haberi

Halil İbrahim Tütenyurd

En Or Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edi Edgar Duek, Halil İbrahim Tütenyurd tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


En Or Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c....