25 / 04 / 2024

Halit Dumankaya serbest

Halit Dumankaya serbest

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklanmıştı. Halit Dumankaya tahliye edildi..

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Dumankaya’nın patronlarına 22,5 yıl hapis istemi!

Savcı, FETÖ’cü Dumankaya davasında iddianamesini tamamladı. Uğur Dumankaya ve Halit Dumankaya’nın aralarında bulunduğu sekiz kişinin 22,5 yıl hapsi isteniyor.

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Dumankaya İnşaat: Biz de aldatıldık!

Bugün gazetelere Dumankaya Ailesi adına Halit Dumankaya tarafından verilen ilanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenildi. İlanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, "Hakkınızı helal edin, Biz de aldatıldık" denildi.

Halit Dumankaya tahliye edildi!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklanmıştı. Halit Dumankaya tahliye edildi..

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

Dumankaya'dan açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın Onursal Başkanı Halit Dumankaya, Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya gözlatına alındı. İşte Dumankaya İnşaat'ın basın açıklaması.

Dumankaya mı DKY mi?

Fikirtepe Haber Halit Dumakaya'nın oğlu Uğur Dumankaya'nın yönettiği ‘’Dumankaya İnşaat AŞ.’’ ve İbrahim Dumankaya'nın oğlu ALİ Dumankaya'nın yönettiği ’DKY İnşaat’ın kentsel dönüşüm bölgelerinde yaptıkları çalışmaları mercek altına aldı...

İbrahim Dumankaya, inşaat işçiliğinden zirveye uzandı!

İbrahim Dumankaya, ekonomik nedenlerle 1953'te Rize'den İstanbul' a geldi. İnşaatlarda çıraklık, ustalık, kalfalık derken 1963' te kardeşi Halit Dumankaya ile kendi şirketleri Dumankaya İnşaat'ı kurdu...

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Halit Dumankaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dumankaya Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya Teknoloji Anonim Şirketi, Ayla Dumankaya Pirinççi, Barış Değer Dumankaya, Halit Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya ve Uğur Dumankaya tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu

1.Dumankaya Spor Şenlikleri ödülleri sahiplerini buldu!

Dumankaya İnşaat tarafından siteler arası ilişkiyi güçlendirmek amacıyla düzenlenen 1.Dumankaya Spor Şenlikleri’nde ödüller sahiplerini buldu. Yarışmayı kazanlar ödüllerini Dumankaya İnşaat Onursal Başkanı Halit Dumankaya’nın elinden aldı…

Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi, Halit Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya tarafından Dumankaya İş Merkezi'nde kuruldu

Uğur Dumankaya kimdir?

1963 yılında Halit Dumankaya ve İbrahim Dumankaya tarafından kurulan Dumankaya İnşaat'ın bugünkü Yönetim Kurulu Başkanı olan Uğur Dumankaya kimdir? Uğur Dumankaya ile ilgili merak ettikleriniz bu haberde...

Halit Dumankaya serbest Haberi

Halit Dumankaya serbest

FETÖ / PDY'ye finans sağladıkları gerekçesi ile 22 Nisan 2016 tarihinde, 'Suçtan kaynaklı malvarlığını aklama', 'Terör örgütüne finansman sağlama', 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' ve 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçlarından tutuklanan aralarında Dumankaya İnşaat'ın murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 9 kişiden 6'sı, bu gece yapılan 'Tutukluluk durumunun incelenmesi' sonucu serbest bırakıldılar.

Tutuklular Mehmet Kızılkaya, Nihat Kayalıdağ, Şerif Kahraman ve Halit Dumankaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliği'nde yapılan tutukluluk incelemesine katıldılar. Diğer tutuklular ise SEGBİS sisteminin arızalı olması nedeni ile tutukluluk incelemesi için yapılan duruşmaya katılamadılar.


Tutukluluk incelemesinin yapıldığı duruşma salonunda ise sanıkları temsilen Avukatlar Aydın Mollaoğlu, Burçin Hekimoğlu, Selcen Özer Bodur, Hünkar Demirhan Çelik hazır bulunarak müvekkillerinin tahliyeleri yönünde görüş bildirdiler.


SEGBİS sistemi ile...