23 / 04 / 2024

Halkalı-Kapıkule Demiryolu ne zaman açılacak

Halkalı-Kapıkule Demiryolu ne zaman açılacak

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İki mesafe arasını 3.5 saate düşerecek projenin yüzde 47's, tamamlandı. 

Bakan Uraloğlu duyurdu: Halkalı-Kapıkule arası seyahat süresi 4 saatten 1,5 saate düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresini 4 saatten 1,5 saate düşürüleceğini açıkladı.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Arçelik Çift Kapılı Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik çift kapılı buzdolabı 392 litrelik kapasitesiyle ve geniş iç hacmiyle soğutma,dondurma ve depolama ihtiyaçlarını gideriyor. Arçelik çift kapılı buzdolapları soğutma ve dondurucu bölmelerini birbirinden ayırıyor. Peki buzdolabının diğer özellikleri neler?

Arçelik 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?20 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı denince akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 2023'te hizmete açılacak!

Bakan Karaismailoğlu,  önümüzdeki aylarda Ankara-Sivas Hızlı tren hattını hizmete açacaklarını duyurdu. Kapıkule-Halkalı arasında da hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini ve şu anda arazide 4 bin 500 kilometre hızlı tren yatırımının olduğunu açıkladı.

Artırılmış menzil yeni fiyat! BMW i3 23 Ekim 2022 fiyat listesi

BMW’nin en küçük elektrikli modeli i3 serisi yeni yüzü ve ters cephe açılabilen kapılarıyla ne istediğini bilenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Yeni elektrikli BMW i3 serisi yenilenen menzil mesafesi ve fiyatıyla alıcılarını bekliyor.

Emlak Konut GYO Cer İstanbul Projesi'nin değeri belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Florya Evleri'ne ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe Temmuz ayı fiyatları açıklandı! Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe fiyat listesi 6 Temmuz 2022!

Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe Temmuz ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe fiyatları ne kadar? İşte Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe fiyat listesi 6 Temmuz 2022...

Kanal İstanbul'da şok gelişme! Çılgın proje rafa mı kaldırılıyor? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Halkalı-Ispartakule arası demiryolu inşaatı ihalesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe 460 bin 500 TL zamlandı! Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe fiyat listesi 4 Haziran 2022!

Görünüşü kadar Haziran ayı zammıyla da zirveye oturan Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe'a tam 460 bin 500 TL'lik rekor zam geldi. Peki Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe fiyatları ne kadar oldu? İşte Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe fiyat listesi 4 Haziran 2022!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu ne zaman açılacak Haberi

Halkalı-Kapıkule Demiryolu ne zaman açılacak

Türkiye'nin Avrupa ülkeleriyle yüksek standartlı demiryolu bağlantısını sağlayacak "Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi" kapsamında inşası devam eden Çerkezköy-Kapıkule hattındaki çalışmaların yüzde 47'si bitti. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 53 alt geçit, 59 üst geçit, 16 demiryolu köprüsü, 2 tünel, 194 menfez ve 3 viyadüğün inşa edileceği proje dahilinde çalışmaların tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalarda yüzde 50'ye yaklaşıldığını belirten Bilgin, 530 milyon avroluk projenin 275 milyon avroluk bölümünün Avrupa Birliği hibe fonlarından sağlandığını hatırlattı. 

Yüzde 47'si tamamlandı 

Rayların döşeneceği yola yönelik çalışmalarda ilerlemenin yüzde 98 seviyesine geldiğini belirten Bilgin, "Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi kapsamında inşası süren Çerkezköy-Kapıkule hattındaki çalışmaların yüzde 47'si tamamlandı. Şu anda ilimiz sınırları içerisinde 18 kilometrelik ray döşendi. Projenin 31 Aralık 2023'te tamamlanmasını hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Projenin Türkiye...