28 / 03 / 2024

halkalı Serenity Cadde iletişim

halkalı Serenity Cadde iletişim

”Serenity” markası ile konut üretimine devam eden Bakırcı Yapı'dan Halkalı'da yeni bir proje daha geliyor. Serenity Cadde ön satışları başladı.

Flat 24 Halkalı satış ofisi!

Flat 24 projesi İstanbul Halkalı'da 24 Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede konut, cadde dükkan ve mağazalara yer veriliyor...

Bakırcı Serenity Cadde Halkalı lansman indirimi!

Toplam 180 adet daireden meydana gelen Bakırcı Serenity Cadde Halkalı lansman indirimi kapsamında yüzde 20 fiyat avantajı sunuluyor.

Serenity Cadde Bakırcı Yapı daire teslimleri!

Halkalı Serenity Cadde projesinde lansman öncesi yüzde 20 fiyat avantajı sunuluyor. Proje Bakırcı Yapı tarafından İstanbul Halkalı'da hayata geçirildi...

Serenity Cadde Halkalı'nın lansmanı Eylül'de!

Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçirilen Serenity Cadde Halkalı'nın lansmanı Eylül'de yapılacak. Projede toplam 180 adet daire yer alacak.

Serenity Cadde Halkalı fiyatları!

Ön satışa sunulan Serenity Cadde Halkalı fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor. Proje Bakırcı Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Serenity Cadde Bakırcı Yapı fiyat!

Serenity Cadde projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Bakırcı Yapı imzası taşıyan proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirildi...

Serenity Cadde metrekare fiyatları!

Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı tarafından İstanbul Halkalı'da hayata geçirildi. Projede toplam 180 daireye yer veriliyor...

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Serenity Cadde fiyat!

Toplam 180 adet daireden meydana gelen Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Serenity Cadde fiyat...

Serenity Cadde teslim tarihi!

Serenity Cadde Evleri İstanbul Halkalı'da Bakırcı Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor...

Serenity Cadde ön satışları başladı!

”Serenity” markası ile konut üretimine devam eden Bakırcı Yapı'dan Halkalı'da yeni bir proje daha geliyor. Serenity Cadde ön satışları başladı.

Halkalı Cadde 24 projesi durduruldu!

Eski Küçükçekmece Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Aziz Yeniay’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu 24 Gayrimenkul tarafından Halkalı Atakent’e inşa edilen Cadde 24 projesi için İstanbul 3. İdare Mahkemesi’nden yürütmenin durdurulması kararı çıktı.

24 Gayrimenkul Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinin lansmanı 13 Nisan'da!

Bugüne kadar hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projeleri ile adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, yeni projeleri Halkalı 24 ve Atakent 24 projeleri için basın toplantısı düzenliyor.

halkalı Serenity Cadde iletişim Haberi

halkalı Serenity Cadde iletişim

Bakırcı Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Halkalı’da hayata geçirilen Serenity Cadde projesinde ön satışlar başladı. Projede topraktan satışlar ile daire sahibi olunabiliyor. 


Toplamda 180 adet daireden meydana gelen Bakırcı Serenity Cadde projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


2019 Nisan ayında dairelerin teslim edileceği Halkalı Serenity Cadde projesinde güvenlik, otopark, fitness salonu, sauna, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları da bulunuyor. 


* Görsel Serenity Plus projesine aittir.


Serenity Cadde iletişim:

Web: www.bakirciyapi.com

Tel: 90212 625 15 16

Öznur YASLI /...