23 / 04 / 2024

halkapınar toki başvuru

halkapınar toki başvuru

6 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap projesinde satışlar henüz başlamadı. Peki, TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap başvurusu ne zaman?

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Diyarbakır Kayapınar son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde toplam 566 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kayapınar son başvuru tarihi yarın!

TOKİ'nin Diyarbakır Kayapınar projesindeki 566 konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Kayapınar TOKİ başvuruları 31 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Aralık tarihi itibariyle sona eriyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde stoklarda yer alan 2 konut açık satışta. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru ne zaman?

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün!

TOKİ Aksaray Taşpınar projesinde yer alan 86 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru ne zaman?

86 adet dairenin kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru ne zaman?

TOKİ Odunpazarı Karapınar son başvuru tarihi!

2 adet konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulduğu TOKİ Odunpazarı Karapınar'da başvurular başladı.

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri!

Bursa Hamitler 1. Etap Toki projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri...

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuru tarihleri!

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuru tarihleri 17 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 86 adet daire satışta.

TOKİ Taşpınar Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Taşpınar Konutları başvuru tarihleri 17 Ağustos ile 30 Aralık arasında belirlendi. Projede 86 adet daire satışta....

halkapınar toki başvuru Haberi

halkapınar toki başvuru

TOKİ'nin Konya Halkapınar 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. 


TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap projesindeki dairelerin satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Ereğli Şubesi olacak.


TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap başvurusu!

TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap'taki konutların başvuruları 16 Ocak – 31 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Ereğli Şubesi tarafından kabul edilecek.


TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap projesindeki daireler 81,52 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin fiyatları 77 bin 290 TL'den başlıyor. 


Konut seçimini yapan alıcılar B1 Tipi (2+1) konut tipi için %12 peşinat 180 ay vade çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında...