29 / 03 / 2024

Haluk Büyükbaş kimdir

Haluk Büyükbaş kimdir

İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Büyükbaş kimdir? Haluk Büyükbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Haluk Büyükbaş'ın biyografisi...

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Haluk Büyükbaş kimdir?

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak pay sahiplerinin onayına sunacak.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros, İslami usullere uygun bir şekilde kesimi yapılmış kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvan satacak. Kurbanlık fiyatları kg ağırlığına göre farklılık gösteriyor.

CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, zincir marketlerde Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kurban fiyatlarını gören şoke oluyor! İşte 2023 kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları!

Kurban Bayramı öncesi kurban fiyatların araştıran vatandaş şaşkına dönmüş durumda. Büyükbaş hayvan sayısındaki azalma ve maliyetlerdeki artış nedeniyle kurban fiyatları geçen yıla oranla yüzde 150 zamlandı.

Mustafa Büyükabacı kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükabacı kimdir? Mustafa Büyükabacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Büyükabacı biyografisi...

Büyük İstanbul depremi 7 şehri vurabilir! Uzman isim tarih verdi, peş peşe açıkladı! 7'den büyük...

Jeofizik mühendisi deprem bilimci Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul depremi hangi şehirleri etkileyecek? 

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

Carrefoursa kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hisse fiyatlarını açıkladı

Kurban Bayramına sayılı günler kala Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan hisse fiyatlarını açıkladı. Kurban kesmek isteyen vatandaşlara iki farklı seçenek sunuluyor. İşte detaylar...

Kurbanlık alacaklar dikkat! Fiyatlar uçtu: Büyükbaş, küçükbaş kurban fiyatları ne kadar? 

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla vatandaşlar hazırlıkları tamamlandı. 2022 güncel kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş kurbanlıklar kaç lira? Büyükbaş kurbanlıklar ne kadar oldu?

Haluk Büyükbaş kimdir Haberi

Haluk Büyükbaş kimdir

Haluk Büyükbaş kimdir?

1980 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Haluk Büyükbaş, 1983 yılında da aynı bölümden Yüksek Lisans derecesi (MSc) aldı. 1980 yılında Türkiye Elektrik Kurumu Araştırma ve Planlama Dairesi Başkanlığı’nda mühendis olarak meslek hayatına adım atan Büyükbaş, 1981-1989 yılları arasında Türkiye Elektrik Kurumu İletim Hatları ve Trafo Merkezleri Proje Daire Başkanlığı’nda mühendis, başmühendis ve proje müdürü olarak görev aldı. 

1989-1995 yılları arasında ise T.C. Başbakanlık Kamu Ortaklığı İdaresi’nde Daire Başkanı olarak görev yapan Büyükbaş, 1995-1997 yılları arasında T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı-Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 1997-2003 yılları arasında T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcısı olarak çalışan Büyükbaş, bu dönemde petrol ve enerji şirketlerinin özelleştirmelerini gerçekleştirdi. 

2003-2005 yıllarında T.C....