26 / 04 / 2024

Hamit Saygın

Hamit Saygın

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Hamit Saygın Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Sultanbeyli'de açıldı.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

1915 Çanakkale Köprüsü Projesi "Yılın Projesi" olarak seçildi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada "Söz konusu ödülle beraber 1915 Çanakkale Köprüsü, bu sene ENR'den2i farklı ödül kazandı ve toplamda 24 ulusal ve uluslararası saygın ödülün sahibi oldu." diye konuştu. İşte haberin ayrıntıları...

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Saygın Trend Palmiye nerede? Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023!

Saygın Trend Palmiye nerede sorusunun yanıtı ve Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Saygın Trend Palmiye'de 94 konut bulunuyor.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sargın tarafından kuruldu.

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kortay Volkan Saygın ve Elvan Gürsoy ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemeleri ihracatında hedef 25 milyar dolar!

İnşaat malzemeleri sektörü pandemiye rağmen 2020’yi yüzde 9,1 büyümeyle kapattı. 2021 hedefleri hakkında konuşan YapıRadarcom Genel Müdürü Devrim Ünal Saygın, yeni yılda ihracatta 25 milyar dolar hedeflendiğini dile getirdi.

TOGO kuleleri ne olacak?

Ankara’nın gündeminden düşmeyen TOGO kuleleriyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sözcü'den Saygın Öztürk bugünkü köşe yazısında TOGO kulelerini kalem aldı. İşte Öztürk'ün o yazısı...

Proje bilgi bankası Yapıradarcom, müteahhitler ile tedarikçileri buluşturuyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Yapıradar. com Genel Müdürü Devrim Ünal Saygın ile Yapıradar. com'u masaya yatırdı.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Hamit Saygın Haberi

Hamit Saygın

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Hamit Saygın Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Sultanbeyli'de açıldı. 


Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi adres: Sultanbeyli, Abdurrahman Gazi Mahallesi, Nesli Caddesi, İpek Yolu Sokak 17 /...