26 / 04 / 2024

hamza demirhan

hamza demirhan

Seramik, banyo mobilyaları, armatür ve duş takınılan, küvet ve kompakt sistemleri, duşa kabinler, banyo ve mutfak aksesuarları satışı gerçekleştiren Demirhanlar Seramik, dördüncü satış mağazasını Yalova'da açmaya hazırlanıyor.

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Yıl sonunda dolar 47 TL olacak diyen Hamza Yardımcıoğlu'ndan kritik açıklama! Hazır olun!

Yıl sonu döviz ve enflasyon tahminini açıklayan Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu, doların 47 lira olacağını enflasyonun ise yüzde 600'e çıkacağını açıkladı.

Al Hamza İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Hamza İnşaat Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Hıcham Adı tarafından kuruldu.

Fikren İnan'dan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. İşte detaylar...

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Hamza Nakliyat Hafriyat İnşaat Tekstil Elektrik Ve Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Hamza Nakliyat Hafriyat İnşaat Tekstil Elektrik Ve Elektronik Limited Şirketi Fatih'te Vedat Kasak tarafından kuruldu.

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Muhammed Dursun Demirhan tarafından kuruldu.

Hamza Dağ'dan Buca Metrosu tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Metrosu'yla ilgili "Sonuçta 525 milyon daha fazla veren ikinci firmaya ihale verildi. 525 milyon daha fazla veren firmaya. Aynı İMF zihniyeti" dedi.

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Yasin Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Güven tarafından  kuruldu.

hamza demirhan Haberi

hamza demirhan
Seramik, banyo mobilyaları, armatür ve duş takınılan, küvet ve kompakt sistemleri, duşa kabinler, banyo ve mutfak aksesuarları satışı gerçekleştiren Demirhanlar Seramik, dördüncü satış mağazasını Yalova'da faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Demirhanlar Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Demirhan, gelecek yıl açmayı planladıkları yeni mağazaları için 800 bin TL'lik yatırım yapacaklarını bildirdi.
Gebze'de 2002 yılında kurulan Demirhanlar Seramik, bugün itibarıyla Gebze'de iki ve İstanbul Küçükbakkalköy'de bir olmak üzere üç satış mağazasıyla faaliyetlerine devam ediyor. Kütahya Seramik, Seranit (Granit Seramik), Kale Seramik, Duravit, Toprak Vitrifiye, Orka Banyo Mobilyaları, Pelican Akrilik Küvet ve Duş Sistemleri, Penta Armatür ve Banyo Aksesuarları, Kabinet ve Scaline Duşakabin Sistemleri gibi markalardan oluşan güçlü bir çözüm ortağı portföyüne sahip olduklarını dile getiren Hamza Demirhan, ürünlerini Gebze merkezde bulunan yaklaşık 8 bin...