28 / 03 / 2024

Han Group Gayrimenkul iletişim

Han Group Gayrimenkul iletişim

Han Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Velihan Pektaş tarafından kuruldu. 

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bashar Alammar ve Saad Alsulıman tarafından kuruldu.

Forsen Group Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forsen Group Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Aref   Alıpour  tarafından kuruldu.

Investor Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investor Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1milyon TL sermaye bedeli  ile Mustapha Bsat ve Soufıa Kantoul tarafından kuruldu.

Marina Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Andaj tarafından kuruldu.

Delta Realty Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Realty Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Zahra Moghtadaeı tarafından kuruldu.

Almustafa Group Gayrimenkul Ticaret İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almustafa Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 400 bin TL sermaye bedeli İle Muhanad Almustafa tarafından kuruldu.

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Şişli’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Azadı Ve Mehran Delkhahıfar tarafından kuruldu.

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sermet Hançer tarafından kuruldu.

Send Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Send Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bağcılar’da   2 milyon TL sermaye bedeli ile  Halil Emrullah Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  Reza Kaya  tarafından açıldı.

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli İle Mohamad Fathı Kaısoun tarafından kuruldu.

Diamond Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Group Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te   750 bin TL sermaye bedeli İle Rama Alrajel  Ve  Hani El Merci tarafından kuruldu.

Han Group Gayrimenkul iletişim Haberi

Han Group Gayrimenkul iletişim

Han Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Velihan Pektaş tarafından kuruldu. 

Han Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul, danışmanlık,inşaat, arsa, arazi, emlak, alım satımı yapımı ve tadilatı ile kiralanması veya kiraya verilmesi konularında aracılık etmek. her türlü inşaat malzemeleri alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Han Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna Merkez Mh.Üzeyirağa Sk.N.11/1...