25 / 04 / 2024

Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi beylikdüzü

Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi beylikdüzü

Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi, H. Bülent Atay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Haramidere Sanayi Sitesi'nde kuruldu

Msn Platform Makine İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msn Platform Makine İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Seyit Yiğit tarafından 80 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Hareketli Platform Teknik Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Hareketli Platform Teknik Hizmetler Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Akik Sokak, No:48-50 H Blok/İç Kapı:104/105'de kuruldu.

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı!

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı. Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Wilo’da düzenlenen eğitimlere katılarak, sektör ile ilgili temel bilgiler edindi.

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ülkü Kurtan, Yılmaz Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta kuruldu.

KMS Turizm İnşaat Makine Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMS Turizm İnşaat Makine Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tufan Kumaş, Emre Kumaş tarafından 900 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Otomotiv Test Merkezi'nin makine parkı Bursa'dan!

Türkiye’nin sanayi, ticaret ve ihracat üssü Bursa, Otomotiv Test Merkezi’nde kullanılacak olan makine parkına da talip oldu. Bakan Fikri Işık da 100 milyon Euro’luk yatırımda Bursalı firmaların aktif bir rol oynaması gerektiğini ifade etti...

Yüksek Makine Mühendisi Ömer Şükrü Topsakal vefat etti!

Atatürk'ün ''Kıvılcım gibi gidin, ateş gibi dönün'' diyerek yurtdışına yüksek tahsile gönderdiği 60 öğrenciden biri, Çimento Sanayi Duayenlerinden, Yüksek Makine Mühendisi Ömer Şükrü Topsakal vefat etti.

2015 yılı 2014'ten daha hareketli geçecek!

2015'in satın alma kararlarını erteleyenlerin harekete geçeceği bir yıl olacağını vurgulayan Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "2015'in 2014 yılına kıyasla çok daha hareketli geçeceğini söyleyebiliriz" diyor.

BASKİ Makine Parkı'na 10 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ Genel Müdürlüğü, kaliteli ve zamanında hizmet vermek için makine parkını yeni araçlarla güçlendirdi. Toplam yatırım bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Tuğra İş Güvenliği Hırdavat ve Makine Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra İş Güvenliği Hırdavat ve Makine Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Yılmaz, Necaattin Çınar tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.

İlkağaç Mühendislik Yapı İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkağaç Mühendislik Yapı İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Duru Gün Özkan, İhsan Erkın Özkan tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım'da kuruldu.

Uzman Makine Gözenekli Hafif Beton santrali kurdu!

Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Uzman Makine, önceki gün 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Gözenekli Hafif Beton santralini tanıttı. Santral Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip..

Tarabya Makine Mühendisleri Sitesi'ni Yorum İnşaat dönüştürüyor!

Sarıyer Tarabya'daki Makine Mühendisleri Sitesi'nin 2007'de başlayan dönüşüm serüvenine Yorum İnşaat noktayı koydu. Yorum İnşaat, Tarabya sırtında Boğaz manzaralı siteyi yıkmaya başladı... Yıkılan site, nasıl olacak? İşte ilk detaylar...

Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi beylikdüzü Haberi

Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi beylikdüzü

Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi, H. Bülent Atay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi iş konusu; İnşaat cephe asansörlerinin hareketli cephe iskelelerinin imalatı ithalatı satışı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, E-5 üzeri Haramidere Sanayi Sitesi, Blok...