26 / 04 / 2024

harem feribot iskelesi

harem feribot iskelesi

Üsküdar Harem “Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

1 Nisan 2024 harem altın fiyatları: Ata lira bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel altın fiyatları 

Seçimin ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Milyonlarca kişi altın fiyatlarının yükselişe devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İşte 1 Nisan 2024 harem altın fiyatları. 

İzmir Feribot Ücretlerine Yeni Zamlar: Otomobil Geçişi 80 TL!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in içme suyuna yaptığı ardı ardına zamlardan sonra bu sefer de feribot ücretlerine zam geldi. Üçkuyular - Bostanlı arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan feribot seferlerinin ücretleri, daha önce yapılan zamdan sonra bir kez daha yükseltildi.

Feribota zam geldi! İDO feribot bileti fiyatlarına zam gelecek mi? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda bayram yaklaşırken ulaşım araçlarına gelen zamlar pek çok kişiyi endişlendirmeye başladı! Feribot biletlerine de zam gelecek mi? GESTAŞ'a yüzde 117 zam gelmişti, İDO'ya da zam gelecek mi? İDO feribot bileti fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

Anadolu Harem Otogarı için ilk kazma vuruldu!

Üsküdar Harem'deki eski otogarın yerine yapılacak otogar için ilk kazma vuruldu. 

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Harem Terminal Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Harem Terminal Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berk Dalver, Hüseyin Demir ve Doğukan İntepe ortaklığında kuruldu.

Harem-i Hümayun'un 3 bölümünde restorasyon çalışmaları tamamlandı! 

Topkapı Sarayı'nın Harem-i Hümayun bölümünde bulunan Valide Taşlığı, Ocaklı Sofa ve Çeşmeli Sofa, 6 yıldır süren restorasyon çalışmalarının ardından yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine tekrar açıldı. 

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Almanya'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde inşaat yapılan binanın iskelesi çöktü. Çöken iskelenin bir kısmının altında biri Türk, iki işçi kaldı..

Rize'de iş makinesinin çarptığı inşaat iskelesi otomobilin üzerine devrildi!

Rize Hemşin'de iş makinesinin çarptığı iki katlı inşaat iskelesi bir otomobilin üzerine devrildi.

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü!

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Beyoğlu'nda Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü.

harem feribot iskelesi Haberi

harem feribot iskelesi


İstanbul Üsküdar İlçesi, Harem “Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına ilişkin tekliflerin incelenerek gerekli düzeltmeler yapılmak ve plan notu eklenmek suretiyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 3 Mayıs 2016 tarihinde onaylandı.


Üsküdar Harem İskelesi imar planı bugün askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 9 Haziran 2016 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için tıklayınız



Haber Deniz Haber'de şöyle yer aldı;


Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Üsküdar'da yapılan Harem İskelesi imar planının 30 günlük süre kapsamında askıya çıkarıldığını duyurdu...


İstanbul'da yapılan ulaşım projeleri içinde yer alan Üsküdar Harem Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı 30 gün süreyle askıya çıkarıldı.


Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı...