29 / 03 / 2024

harşit yapı gümüş residence iletişim

harşit yapı gümüş residence iletişim

Gümüş Residence vaziyet planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Beylikdüzü Gümüş Residence Evlerinde fiyatlar minimum 92 bin 500 TL' den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Harşit Yapı Gümüş Residence iletişim!

Harşit Yapı Gümüş Residence iletişim bilgileri, fiyat listesi, teslim tarihi, ödeme planı ve Gümüş Residence projesinin diğer detayları haberimizde yer alıyor...

Harşit Yapı Gümüş Residence teslim tarihi!

Daire satışlarının devam ettiği Harşit Yapı Gümüş Residence teslim tarihi ile ilgili detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Memur maaş zammında 2023 şoku! Rakamlar için gözler 1 Mayıs'ta!

Memur maaş zammında müjdeli haber dört gözle bekleniyor. Milyonlarca memur ve memur emeklisi için kritik tarih 1 Mayıs olarak belirtiliyor. Peki memur maaşlarına ara zam yapılacak mı?

Uzmanlardan kritik açıklama geldi: Gümüş altını geçecek! Yatırım yapın gümüş ralliye hazırlanıyor!

Altın ve para piyasaları uzmanları Çin’in sıfır koronavirüs  kısıtlamalarına geri dönmemesi halinde senenin geri kalanında gümüşün altından daha iyi grafik sergileyebileceği yönünde görüş birliği yapıyor.

Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişiyi heyecanlandıran bir iddia gündeme geldi. Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi. İşte gümüşte son dakika gelişmesi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın...

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yapıldı mı? 2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı?

Mazot ve gübre desteği ödeme tarihi için son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki Mazot ve gübre desteği ödemeleri yapıldı mı? 2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Çiftçiler hemen bakın! 

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı?

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı? soruları 28 Ekim’e az bir zaman kala sorulmaya başladı. İşte araştırılan yanıtlar!

''10 gram gümüş alınmalı'' diyen İslam Memiş uyardı! Mutlaka yapın

Altın kahini İslam Memiş, piyasalar ile ilgili açıklamalar yaparken gümüş ile ilgili yeni değerlendirme yaptı. ''10 gram gümüş alın'' diyen Memiş, yatırımcıları uyararak mutlaka yapılması gerektiğini vurguladı.

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap! 12 lira oldu...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişten sonra gümüşe yatırım yapmaya başladı. Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap gümüş 12 lira oldu...

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi! 81 ilde veriliyor! Siz de hemen alabilirsiniz!

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 15 yaşından büyük olup işsiz olan herkes başvuruları sonucu ödemelerini alabiliyor. 

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

harşit yapı gümüş residence iletişim Haberi

harşit yapı gümüş residence iletişim

Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde dairelerden oluşan  Gümüş Residence projesi İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Gümüş Residence vaziyet planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Harşit Yapı girişime ile inşa edilen Beylikdüzü Gümüş Residence Konutlarında 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.. 3 bin 725 metrekare arsa alanına sahip olan Gümüş Residence Beylikdüzü Evlerinde satışlar devam ediyor. 


Gümüş Residence Evlerinde yer alan 1+0 daireler 46 metrekare, 1+1 daireler 66-77 metrekare arasında, 2+1 daireler 103 metrekare büyüklükte tasarlandı.Gümüş Residence vaziyet planı bilgisinden önce projenin fiyat listesi bilgisinden bahsedelim.


Gümüş Residence fiyat listesi:

1+0 daireler 92 bin 500 TL'den,

1+1 daireler 130 bin TL'den,

2+1 daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.  Harşit Yapı Gümüş Residence iletişim bilgileri şöyle:


Gümüş Residence nerede?

Harşit Yapı Gümüş Residence adres:...