28 / 03 / 2024

Harun Cesur kimdir

Harun Cesur kimdir

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında 31 projeyi Sivas'a kazandıracak. Bölge Müdürü Harun Cesur "Toplam maliyet 115 milyon TL olacak" dedi.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Başkara tarafından kuruldu.

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Çalışkan ve Enes Mikdad Çilekci ortaklığında kuruldu.

Harun Hanne Moreno Kimdir? Harun Hanne Moreno evli mi?

Harun Hanne Moreno kimdir? Harun Hanne Moreno’nun mesleği nedir? Harun Hanne Moreno eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Haıdar ve Mohamad Altabbaa ortaklığında kuruldu.

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun İnan tarafından kuruldu.

Vespa'nın en cesur üyesi Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vespa ailesinin en cesur üyesi olarak lanse edilen ve sportif kimliğini maksimum düzeyde sergileyen Vespa Sprint S 150 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Vespa Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Opel Mokka'da şimdi 0 faiz kampanyası başladı! İşte cesur ve kusursuz Mokka fiyat listesi 3 Mayıs 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili Mokka'da şimdi 0 faiz kampanyası başladı. Peki Mokka fiyatları ne kadar? İşte Mokka fiyat listesi 3 Mayıs 2022...

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Orhan Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Opel'de 0 faiz fırsatı başladı! İşte cesur ve kusursuz Mokka fiyat listesi 8 Nisan 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili Mokka'da 0 faiz fırsatı başladı. Peki Opel Mokka fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Fırat Usburak ve Mehmet Buğra Sezer tarafından kuruldu.

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Harun Cesur kimdir Haberi

Harun Cesur kimdir

İl Bank Bölge Müdürü Harun Cesur, Sivas genelinde ki çalışmaları değerlendirdi. Sivas'ta 31 projeye sahip olduklarını belirten Cesur, kanalizasyon ve inşaat işleri için 94 milyon TL'lik tekliflerinin bulunduğunu söyledi.


İçme suyundan kanalizasyona, üst yapı ile harita ve imar planına kadar çok çeşitli projeleri desteklediklerini söyleyen İl Bank Bölge Müdürü Harun Cesur. 31 projenin toplam inşaat tutarının 115 milyon TL olduğunu söyleyerek "iller bankası bölge müdürlüğü olarak ilimizde 31 proje inşaat işi bulunuyor. 6 adet içme suyu. 12 kanalizasyon. 6 adet üst yapı, 7 adet harita ve imar programı var. 31 adet işin toplam tutarı 115 milyon 614 bin TL. Ayrıca 9 adet proje ve inşaat işimiz ihale aşamasındadır. 2014 yılında ki 31 adet işin toplam bedeli ise 43 milyon TL...