29 / 04 / 2024

Harun Uzun

Harun Uzun

Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Harun Uzun tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu

Murat Uzun seçim sonrası sektördeki gelişmeleri değerlendirdi!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, seçim sonrası sektördeki gelişmeleri, yabancı yatırımcıların Türkiye'ye bakış açıları ve CNR Emlak 2015'teki satışları değerlendirdi.

Kentsel dönüşüm uzun vadeli planlamalarla yapılmalı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, kentsel dönüşümde uzun vadeli planlamadan yoksun uygulamaların, çok ciddi sorunlara yol açacağını bildirdi.

Uzunçarşı Yenileme Projesi ihalesi 25 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada “25 Kasım Çarşamba günü Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin 1. etabı için yapım ihalesine çıkıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

1 yıldan uzun süre için aidat borcu talep edilir mi?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper okuyucusunun sorduğu 1 yıldan uzun süre için aidat borcu talep edilir mi? sorunu yanıtladı. İşte o yazı....

Hasan Uzun: Elazığ'ın imar planını düzenliyoruz!

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, "Şehrin İmarını düzenlerken iş yerlerinin dağınık olmamasını istiyoruz. Elazığ'ın acilen bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacı var. " dedi.

Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinde inşaat devam ediyor!

Osmaniye'nin Bahçe ve Gaziantep'in Nurdağı ilçelerini bağlayacak ve 10 bin 200 metrelik uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun demiryolu çift tüp geçidi olması öngörülen projede bin 200 metrelik ilerleme sağlandı.

Harun Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saliha Naz tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim 'de Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi 'nde kuruldu.

Harun Acar: Ankara inşaat sektöründe değişim sürecine girdi!

HY Gayrimenkulun Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, inşaat sektörünün son yıllardaki dönüşümüne dikkat çekerek İstanbul'un önemli bir aşama kaydettiğini, Ankara da bu yönde önemli bir değişim sürecine girmiş bulunduğunu söyledi.

Harun Acar: Müteahhitlik ve satış işleri birbirinden ayrışmalı!

HY Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, Türkiye’de son yıllarda hızlı bir gelişim gösteren inşaat sektörünün, üretim ayağını oluşturan müteahhitlik faaliyeti ile satış hizmetlerinin birbirinden ayrışması gerektiğini söyledi.

Dünyanın en uzun cam köprüsü Çin'de!

Çin’de dünyanın en uzun cam tabanlı köprüsü yapıldı. Yeni yapı, “Cesur insanlar köprüsü” adını aldı. Hunan bölgesi Shiniuzhai Jeolojik Parkı’nda yer alan ve uzunluğu 300 metre olan köprü, yerden 180 metre yüksekliğe inşa edildi.

Sakarya'daki Tarihi Uzunçarşı yenilenecek!

Tarihi Uzunçarşı aslına uygun olarak yeniden düzenlenecek. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin yakında ihaleye çıkacağını söyledi.

Uzun vadede arsa yatırımı her zaman kazandırır!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği Başkanı Erkan Aslan " Uzun vadede arsa yatırımı daima kazandırır. Gelişmiş muhtemel bölgeleri sıkı takıp ederek yüksek kazanç elde etmek mümkün” dedi.

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor!

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor. Kaleyazısı Mahallesi Öztürk Sokak’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi evin çatısından kopan tahtalar ve yerinden oynayan tuğlaları mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Harun Uzun Haberi

Harun Uzun

Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Harun Uzun tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü resmi ve özel inşaat,taahhüt işleri ile müteahhitlik hizmetleri yapmak,başkalarına yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükyalı, Aydınevler Mahallesi, Selçukbey Caddesi,...