27 / 04 / 2024

hasan ali kartal kimdir

hasan ali kartal kimdir

Hasan Ali Kartal, "İnşaatı tamamlanmış ve kaçakları olan bir yapının kaçak alanlarını yıkmak yerine yasallaştırma düşüncesinde olan zihniyeti kınıyorum" dedi.

Demkarlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demkarlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Demir, Engin Demir, Mehmet Ali Kartal, Şaban Kartal ve Şafak Kartal ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Rhodium İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodium İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Hasan Ali Çelikler tarafından kuruldu.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Ali Sazak tarafından kuruldu.

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Çiğdem Kılınç tarafından kuruldu.

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli İle Hasan Ali Pazar tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

2 Hc Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

2 Hc Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi Çatalca'da 390 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Çelikler, Hüseyin Özkalp ve Recep Özkalp ortaklığında kuruldu.

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Küçük tarafından kuruldu.

Kartal'da 7 bina tahliye edildi!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kartal'da çöken binada 12 kişinin yaralı kurtarıldığını, 3 kişinin de hayatını kaybettiğini söyledi.

hasan ali kartal kimdir Haberi

hasan ali kartal kimdir

Demokrat Parti (DP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Ali Kartal, Ağustos ayı Muratpaşa Belediye Meclisi’nin gündeme gelen Zeytinköy’deki inşaatı bitmiş sağlık tesisinin 0,80 emsalden 1 emsale çıkartılmak istenmesi ile ilgili olarak kamu zararı olup olmadığını sorarken “Kamu yararı bahanesi ile sağlık alanı olan bir tesis için CHP kanadının ve Muratpaşa Belediyesi’nin ne gibi ince hesapları vardır? Meclislerin böyle bir emsal artışı yapma hakkı vardır. Ama burada önemli olan onların artış hakkı değil Antalyalıların hakkıdır.


Konu Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gelecek. Şayet CHP gibi AK Parti ve MHP’de kamu yararı bahanesi altına sığınırsa yarın öbürgün bunun önüne geçilemez ve her inşaat yapan emsal artışı isteyebilir. Bakalım kamu vicdanı mı galip gelecek yoksa …” şeklinde konuştu.


Demokrat Parti (DP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Ali...