29 / 03 / 2024

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık adres 

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık adres 

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürol Akyıldız tarafından kuruldu. 

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Ayaz tarafından kuruldu. 

Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Akyüz ve Muttalip Çağlagan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi'nde kuruldu.

Musab Reis Akyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musab Reis Akyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Küme Sokak'ta kuruldu.

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık adres  Haberi

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık adres 

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Akyıldız tarafından kuruldu.

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İNŞAAT 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde...