19 / 04 / 2024

hasırcılar residence ne zaman teslim

hasırcılar residence ne zaman teslim

İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde konumlandırılan Hasırcılar Residence örnek daire görüntüleri ile ilgili detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? Seçim öncesi işaret edildi, rakam verildi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamasında emeklilere hak ettikleri parayı vereceklerini söylemesinin ardından, seyyanen zam tartışması yeniden alevlendi. Peki emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? SGK uzmanı Özgür Erdursun, hem tarih hem rakam verdi. İşte o açıklama...

Evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu! 

Pek çok kişiyi yakından ilgilendiren evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu. İşte tek tek hesaplanan evde bakım maaşı Ocak 2024 zammı...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? GSB alım sonuçları nereden öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak? Şimdi bu rakamlara göz atın! 

Memur zammı için geri sayım resmen başladı. Peki memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak?

SSK ve Bağkur emeklilerinin 2023 Temmuz zammı hesaplanıyor! Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek?

SSK ve Bağkur emeklilerinin 2023 Temmuz zammı resmen peş peşe hesaplandı. Peki emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Memur ve memur emeklileri hemen bakın! Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak? Peş peşe açıklandı! 

Memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Asgari ücrete Temmuz'da ara zam sinyalinin verilmesinin ardından 'Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?' sorusu gündem oldu. Peki memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam geliyor?

Emekli vatandaşlar gelecek olan zam miktarının peşinde. İkinci zammın yapılması da gündemde iken emeklilerin aklında şu sorular var. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam geliyor?

Trabzon hasırı set fiyatları ne kadar? Trabzon hasırı set fiyatı kaç lira? Elizi 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasırı setler, özel günlerde kombinlerin incelikli bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Kendine has tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Trabzon hasırı set fiyatları ne kadar? İşte Elizi 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

hasırcılar residence ne zaman teslim Haberi

hasırcılar residence ne zaman teslim


Ceylan İnşaat 'ın imzasını taşıyan Hasırcılar Residence projesi İstanbul-Avrupa Yakası'nda konumlandırıldı. 1 oda 1 salon tipinde toplam 229 adet konuttan meydana gelecek şekilde inşa edilen Hasırcılar Residence projesinin satış süreci devam ediyor. 



 Tüm konutların 80'er metrekare alan büyüklüğünden oluştuğu Hasırcılar Residence projesi  2 blok olarak yükseliyor. Hasırcılar Residence örnek daire bilgilerine geçmeden önce projenin fiyatlarını aktaralım: 


Metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira olarak belirlenen Hasırcılar Residence fiyatları minimum 160 bin liradan başlangıç gösteriyor. Hasırcılar Residence ödeme bilgileri şöyle: 


Hasırcılar Residence ödeme: 


Hasırcılar Residence projesinde daire tutarının 5'te 1'i peşin olarak ödeniyor, kalan miktar firma bünyesinde vade farkı uygulanmaksızın taksitlendiriliyor.


Hasırcılar Residence satış ofisi adresi: Adnan Kahveci Mah. Paşabahçe Cad. No:1 Ceylan Residence B Blok D:1 Beylikdüzü / İSTANBUL



Hasırcılar Residence daire teslimleri: 


Projede yer alan...