25 / 04 / 2024

Haşmet Atahan kimdir

Haşmet Atahan kimdir

TÜKODER Genel Başkanı Haşmet Atahan: "AVM'lerde otopark hizmetinin sunulması ticari bir durum değil, tüketicilere verilen sosyal bir hizmet ve yasal bir haktır'' dedi.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet aslan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an Trend GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Haşmet Aslan’ın biyografisi...

Hfb İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hfb İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Haşmet Öz tarafından kuruldu.

Haşmet Aslan, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa etti!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haşmet Aslan istifa etti. 

Türkiye'de konut ihtiyacı büyüyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Haşmet Babaoğlu bugün kaleme aldığı "Konut, insan, zaman.." yazısında Türkiye'deki konut sorununu kaleme aldı. 

Trend GYO Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşlığına geçmesi nedeniyle Haşmet Aslan ismini aldı. 

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Halit Kasapoğlu ve Haşmet Kadir Çeliktaş ortaklığında kuruldu.

Haşmet Kürüm hacizlere karşı mal varlığını tanıdıklarına mı devretti?

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Haşmet Kürüm, Türkiye ve yurtdışındaki 33 bankadan 1.5 milyar TL kredi çekti. Kürüm'ün olası hacizlere karşı kumpas kurduğu, mal varlıklarını eşine, kuzenine, çalışanlarına devrettiği ortaya çıktı. 

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kimdir?

Cumhurbaşkanlığı yeni hükümet sisteminin ekonomi yönetimi belli oldu. Listeye göre, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirildi. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kimdir?

Ülkem Güçsav kimdir?

Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav'ın eski eşi Mimar Ülkem Güçsav kimdir? 

Demet Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demet Yapı İnşaat Anonim Şirketi 4 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Haşmet Akın Ketenci tarafından kuruldu. 

Mapet Enerji Petrol Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mapet Enerji Petrol Ve İnşaat Anonim Şirketi Haşmet Akın Ketenci tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Haşmet Atahan kimdir Haberi

Haşmet Atahan kimdir

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Genel Başkanı Haşmet Atahan, alışveriş merkezlerinde (AVM) otopark hizmetinin sunulmasının tüketicilere verilen sosyal bir hizmet ve yasal bir hak olduğunu belirtti. Atahan, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'nün (UKOME) 29 Ocak 2007 tarihli kararı gereğince alışveriş merkezlerinde (AVM) 0-3 saat arası otoparkın ücretsiz olduğuna işaret ederek, 3 saat üzerinde yapılan park işlemleri için İBB Tarife Komisyonu tarafından belirlenen tarifeye göre otopark ücreti alındığını kaydetti. UKOME'nin söz konusu kararının AVM yöneticilerince kabul edilmediğini ve işlemin iptali için idare mahkemesinde dava açıldığını ifade eden Atahan, İstanbul 2. İdare Mahkemesi'nin AVM'lerde tüketicilerin otoparkı 3 saat süreyle ücretsiz kullanmalarını serbest piyasa ve ticaret serbestisi kurallarına, rekabet ortamına aykırı bularak iptal ettiğini anlattı. Atahan, İBB'nin kararı...