28 / 03 / 2024

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular bugün başladı.

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Hatay’da acil yıkılacak 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırıldı! Şehir tanınamaz hale geldi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay’da acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırılması ile şehir adeta tanınamaz hale geldi. 

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

TOKİ Hatay Payas 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Payas 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Payas'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Payas'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Payas konut projesi...

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut ve 32 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut ve 32 dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Hatay Payas 542 konut ihalesi 9 Kasım'da!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Hatay Payas'ta 542 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular bugün başladı.

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları Haberi

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde toplam 2 adet ev yer alıyor.

Hatay Payas Çağlalık 2020 projesindeki konutlar 3+1 şeklinde tasarlandı. 

Kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıkarılanHatay Payas Çağlalık 1. Etap TOKİ projesi için son başvuru tarihi 30 Eylülk 2020 olarak belirlendi. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla yapılıyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesindeki evler için en düşük bedel 216 bin 64 TL, en yüksek bedel 255 bin 42 TL olarak belirlendi.

Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan proje için ödenecek taksit tutarları 900,27 TL'den başlıyor, 1.062 TL'ye kadar değişiyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesindeki konutlar için ödenecek en düşük peşinat bedeli 54 bin 16 TL, en yüksek peşinat bedeli 63 bin 760 TL...