25 / 04 / 2024

hatay payas toki projesi

hatay payas toki projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Hatay projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! O ilçeye tam 542 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Hatay Payas'ta da yeni konutlar inşa edecek.

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

Hatay Yayladağı TOKİ'de 3+1'ler 3 bin 187 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Yayladağı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Yayladağı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Yayladağı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Hatay Payas 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Payas 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Payas'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Payas'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Payas konut projesi...

TOKİ Hatay projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 500'den fazla ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Hatay Payas projesinin ihalesini 22 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! O ilçeye tam 542 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Hatay Payas'ta da yeni konutlar inşa edecek.

Payas Belediyesi, Hatay'da 7 arsa satıyor! 144 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hatay İli Payas Belediye Başkanlığı, Hatay Payas Karşı Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut ve 32 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut ve 32 dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Hatay Payas 542 konut ihalesi 9 Kasım'da!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Hatay Payas'ta 542 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Hatay Antakya projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Hatay'da 464 konut ve 24 dükkan inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya'da 464 konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Hatay'da inşa ettiği 7 bin 695 konutun teslimini gerçekleştirdi! 

Ülke genelinde yatay mimari anlayışı ile vatandaşlar ev sahibi yapan TOKİ, Hatay'da inşa ettiği 7 bin 842 konutun 7 bin 695'nin teslimini gerçekleştirdi. 

hatay payas toki projesi Haberi

hatay payas toki projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Hatay projesi için ihale tarihini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay projesi Payas ilçesinde inşa edilecek. Projede 542 adet konut yer alacak.

Hatay İli, Payas İlçesi, 2 Etap 542 Adet Konut, 32 Adet Dükkân projesinin ihalesi  22 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hatay İli, Payas İlçesi, 2 Etap 542 Adet Konut, 32 Adet Dükkân, 1 Adet 24 Derslikli İlkokul ve 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul İnşaatları yapım işi ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/657786 
1-İdarenin