26 / 04 / 2024

Hatay Yayladağı toplu konut

Hatay Yayladağı toplu konut

Hatay Yayladağı ilçesine Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan 155 adet konut inşaatı devam ediyor. Projede 1 yıl içinde anahtar teslimi yapılması planlanıyor.

TOKİ'nin Hatay, Osmaniye ve Malatya’daki 7 milyar TL'lik konut ihalesi tepki çekti!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay, Osmaniye ve Malatya’da konut yapımı için dört farklı ihaleye çıktı. Toplam bedeli 7 milyar 172 milyon TL olan ihaleler tartışma yarattı.

2023 TOKİ Hatay konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?  

12’nci Kalkınma Planı çerçevesinde dar ve orta gelirlilere ilişkin Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 500 bin konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Hatay konut başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Son dakika: Hatay'da Toplu Düğün Projesi başladı! Evlenecek çiftlere çeyiz desteği verilecek!

Hatay'da, Toplu Düğün Projesi kapsamında 100 depremzede nişanlı çifte, toplu düğün yapılıp çeyiz desteği sağlanacak. İşte detaylar...

TOKİ Hatay 2023 projesiyle o ilçeye 74 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. Projede 74 konut yer alacak.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların 4 blokunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde yapılan kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatları tamamlandı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

TOKİ Hatay İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde yer alan konutların kuraları çekildi...

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! 464 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesinin ihale tarihini de açıkladı. TOKİ Hatay'da tam tamına 464 yeni konut inşa edecek.

Hatay Yayladağı TOKİ'de 3+1'ler 3 bin 187 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Yayladağı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Yayladağı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Yayladağı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Hatay projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 500'den fazla ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Hatay Payas projesinin ihalesini 22 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Hatay projesi için son dakika müjdesi geldi! 542 ucuz konut için bu tarihi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Hatay projesi detayları...

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! O ilçeye tam 542 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Hatay Payas'ta da yeni konutlar inşa edecek.

Hatay Yayladağı toplu konut Haberi

Hatay Yayladağı toplu konut

Hatay Yayladağı ilçesine Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan 155 adet konut inşaatı devam ediyor. Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan'ın projeleri arasında yer alan toplu konut hamlesi, tüm hızıyla devam ediyor. 2+1 ve 3+1 şeklinde oluşturulan ve şu anda 2 bloğun kaba inşaatının bittiğini belirten Başkan Kalkan, her şeyin güzel bir Yayladağı için olduğunu açıkladı. Yayladağı Hizmetlerimizle gelişmeye ve büyümeye devam ediyor diyen Başkan Kalkan, açıklamasına şöyle devam etti: "Toki konutları 2+1 ve 3+1 den oluşan toplam 155 adet konut inşaatı devam ediyor. 7 blok konutumuz inşaat aşamasında, şu anda 2 bloğun kaba inşaatı bitmiş durumda, diğer bloklarımız da temel aşamasında. 1 yıl içinde anahtar teslimi yapılması planlanan toplu konut projemiz ilçemiz halkına hayırlı olsun'' dedi.



Hatay Yorum...