20 / 04 / 2024

Hatipoğlu Camii nerede

Hatipoğlu Camii nerede

Denizli'nin en eski camilerinden 141 yıllık Hatipoğlu Camisinde geçen yıl başlatılan restore çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Kerpiç yapıdaki camiye, 2008 yılında çürük raporu verilmişti...

O ilde 25 yılda 24 daire dönüştü iddialarına yanıt geldi! Kentsel dönüşüm ne durumda?

CHP'nin Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun ilde 25 senede kentsel dönüşümle sadece 24 daire yapıldığına ilişkin iddialarına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Elinde tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Tapu ve Kadastro'dan son dakika uyarısı geldi! Bunları gözden kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel Hatipoğlu, tapuda randevu sisteminde kolaylık sağlanması içeriğindeki mesajların gönderildiğine ilişkin şikayetler üzerine yasal girişimde bulunduklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Timur, Hatice Güler İlbay, Mustafa Hatipoğlu ve Zeynep Buket ortaklığında kuruldu.

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Htp İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Htp İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hatipoğlu ve Hatip Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de Ahmet Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Yalın HAtipoğlu tarafından kuruldu.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Ern Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ern Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Hatipoğlu Camii nerede Haberi

Hatipoğlu Camii nerede

Denizli'nin en eski camilerinden 141 yıllık Hatipoğlu Camisinde geçen yıl başlatılan restore çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.


Denizli'nin en eski camilerinden 141 yıllık Hatipoğlu Camisinde geçen yıl başlatılan restore çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.


Pamukkale ilçesine bağlı 15 Mayıs Mahallesinde 1873 yılında yapılan ve çürük raporu bulunan camide restorasyon çalışmaları devam ediyor. 


Caminin iç kısımdaki bakım ve onarım çalışmaları tamamlanmak üzere olduğu, dış cephesindeki çalışmaların sürdüğü, aralık ayında ibadete açılmasının planlandığı kaydedildi.


Denizli Müftü Yardımcısı Kazım Tekkoyun cemaatin güvenliği için geçen yıl restorasyon çalışması başlatıldığını hatırlattı. 


Hatipoğlu Camisinin, 1976 depreminde büyük zarar görmesinin ardından kıble duvarı yeniden tuğlayla örülmüştü. Kerpiç yapıdaki camiye, 2008 yılında çürük raporu...