29 / 03 / 2024

hava kent yapı kooperatifi projeleri

hava kent yapı kooperatifi projeleri

İstanbul Havalimanı çevresinde konut üreten CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, Taşoluk projesinin 1. etap temelini attı. 1. etabın üye alımları doldu ancak kooperatif yeni üyeler için yıl sonuna kadar 500 konut daha inşa edecek...

Konut satışlarına da ekspertiz raporu şart!

Konut fiyatları ile kira fiyatlarında yaşanan artışlara çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş da konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kent Yapı'dan Mersin'e 62 milyon 170 bin 734 TL'lik konut yatırımı!

Kent Yapı, Mersin Silifke'de "Konut Kapasite Artışı Projesi" için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Serhat Kılıç tarafından kuruldu.

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Murat Altaş tarafından kuruldu.

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin İstanbul'da hayata geçirdiği yeni projesinden 300 bin TL peşinat ve 24 ay eşit taksitle konut sahibi olmak mümkün. İşte proje detayları...

İstanbul'da hayatta ev sahibi olamam demeyin! 300 bin TL peşinatla...

Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hava Kent Tuzla Aydınlı projesinde satışlar başladı. Projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Hava Kent Tuzla Aydınlı fiyat listesi! 300 bin TL peşinatla!

Hava Kent Tuzla Aydınlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

hava kent yapı kooperatifi projeleri Haberi

hava kent yapı kooperatifi projeleri

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, İstanbul Havalimanı çevresinde konut üretimine başladı.

İlk aşamada 144 dairelik 1. etabın temeli Arnavutköy'ün Taşoluk mevkiinde, İstanbul Havalimanı'na sadece 8 kilometre uzaklıkta yer alan bir noktada atıldı.

Proje 4 blok olarak tasarlanıyor ve içerisinde otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor tesisi ve 7/24 güvenlik yer alacak. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Taşoluk 1. etabın tüm üye alımları doldu. Ancak diğer etaplar için üye alımları devam ediyor.

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Taşoluk projesinde üye alımları devam eden etaplarda metrekare fiyatları 2 bin 900 TL bandında. Projede 3 tip daire seçeneği sunuluyor. Dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlanıyor. Kooperatif 30 bin TL'den başlayan peşinat ve aylık 1.000 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi...