26 / 04 / 2024

Havaray proje ihalesi

Havaray proje ihalesi

Tuzla'da yapımına başlanacak Havaray ulaşım sisteminin proje ihalesi gerçekleştirildi. 11 firmanın katıldığı ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak. En yüksek teklif 777 bin 725 TL'lik rakamla Grontmij Ab'nin oldu.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 79 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak.

TOKİ'den Edirne'ye 449 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne'de iki yeni proje inşa edilecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi bugün yapılacak. 

TOKİ'den Elazığ'a 79 konutluk yeni proje! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ'da inşa edeceği 79 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bilecik'e 144 konutluk yeni proje! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik'te inşa edeceği 144 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 844 konutluk proje ihalesi iptal edildi!

TOKİ'nin Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek Yenişehir için Arnavutköy’de yapacağı 844 konutluk projenin ihalesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

Türk Kızılayı Isparta'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Isparta Merkez'de kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 03 Aralık 2020 günü saat 10:00’a kadar Genel Müdürlüğüne vermiş / göndermiş olmaları gerekiyor.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Ünye Port'un proje ihalesi gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete açılmasıyla Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini dile getirdi...

Havaray proje ihalesi Haberi

Havaray proje ihalesi

İstanbul'un farklı bölgelerinde toplam 8 etap olarak yapılması planlanan Havaray ulaşım sisteminin ilk projesi olan Tuzla Havaray proje ihalesi gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Merter Ek Hizmet Binası'nda yapılan ihaleye kapalı zarf usulüyle toplam 11 firma katıldı. Teklif zarflarının sunulmasının ardından ihale komisyonu tarafından ön inceleme yapıldı ve firmaların proje maliyetleri için verdikleri rakamlar açıklandı.



İhalede en düşük teklifi 372 bin 500 TL ile Kmg Proje Mühendislik Müşavirlik Bilş. Tekn. Ltd. Şti. verirken, en yüksek teklif ise 777 bin 725 TL'lik rakamla Grontmij Ab'nin oldu.İhale komisyonu, verilen teklifleri kapalı oturumun ardından yapılacak detaylı incelemeler sonunca projenin hangi firmaya verileceğini belirleyecek. Proje ihalesinin sonuçlanmasının ardından ihaleyi kazanan firma, Havaray projesinin taslağını hazırlayacak. Taslak doğrultusunda yeni bir ihaleye daha çıkılacak ve kazanan yüklenici...