19 / 04 / 2024

hayat sultanbeyli fiyat listesi

hayat sultanbeyli fiyat listesi

31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor.

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde 196 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 196 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hayat Sultanbeyli'de ramazan kampanyası! Yüzde 8 indirim!

Hayat Sultanbeyli projesi ramazan kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev almak isteyenlere yüzde 8 indirim yapılırken, farklı ödeme seçenekleri ve uygun vade oranlarıyla kolaylık sağlandı.

Hayat Sultanbeyli projesinde fiyatlar 198 bin liradan başlıyor!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli projesinde 72 adet daire bulunuyor. Fiyatlarının 198 bin liradan başlangıç gösterdiği projede 3 adet blok yer alıyor.

Hayat Sultanbeyli projesinde kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

Kaynak Yapı tarafından İstanbul Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli'nin kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı. Hayat Sultanbeyli'de 2 oda 1 salon dairelerin fiyatı 185 bin liradan başlıyor.

Hayat Sultanbeyli'de fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Kaynak Yapı tarafından hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesinde 72 adet daire yer alıyor. Fiyatlarının 185 bin liradan başladığı Hayat Sultanbeyli projesinde 3 blok yer alıyor.

Hayat Sultanbeyli projesinde 185 bin TL'ye 1+1!

Hayat Sultanbeyli projesinde 2+1 dairelerden 5+1 çatı dubleksi dairelere kadar konut seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hayat Sultanbeyli'de 3+1'lerin fiyatları 257 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde, Kaynak Yapı imzasıyla hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli Evleri'nde banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Hayat Sultanbeyli'de 48 aya kadar vade farksız! Yüzde 1 KDV!

Kaynak Yapı sadece bir ev değil, yeni bir hayatın özlemini duyanlar için Hayat Sultanbeyli’yi inşa etti. İstanbul’un Anadolu yakasında Sultanbeyli’de yapımı tamamlanan Hayat Sultanbeyli, 6 ve 12 katlı iki blokta 72 konuttan oluşuyor.

Hayat Sultanbeyli'de daireler 185 bin TL'den başlıyor!

Hayat Sultanbeyli'de yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.

Hayat Sultanbeyli'de 185 bin TL'ye! Tapular ve daireler hemen teslim!

Hayat Sultanbeyli'de yer alan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 105 ila 255 metrekare arasında değişen alanlara sahip Hayat Sultanbeyli'de tapular ve daireler hemen teslim ediliyor

Hayat Sultanbeyli'de hemen teslim konutlar! 185 bin TL'ye!

Hayat Sultanbeyli'de yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Hayat Sultanbeyli projesindeki konut seçeneklerinin alanları 105 metrekareden ve fiyatları ise 185 bin TL 'den başlangıç gösteriyor

Hayat Sultanbeyli fiyat!

Hayat Sultanbeyli fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 175 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Hayat Sultanbeyli Evleri Kaynak Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projenin konut teslimlerinin Eylül ayında yapılması bekleniyor...

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

CUPRA Formentor ile hayatı hisset! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleriyle sizi bekliyor. CUPRA Formentor ile hayatı hissedeceksiniz. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi..

Vestel'den büyük yenilik! Mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Peki Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin fiyatı ne kadar?

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Seba Hayat güncel fiyat listesi!

Seba Hayat güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Park Hayat İncek fiyat listesi!

İşmen İnşaat imzası ile Ankara'da hayata geçirilen Park Hayat İncek'te 3+1 dairelerin iskontolu fiyatları 760 bin TL'den başlıyor..

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat!

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat!

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği projede lansman geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

Avrupark Hayat Konutları fiyat listesi!

Avrupark Hayat Konutları fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi!

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi kapsamında konut fiyatları 508 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi!

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde dükkanların fiyatları ise 608 bin TL'den başlıyor...

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi!

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde daire ve ticari ünitelere yer veriliyor..

hayat sultanbeyli fiyat listesi Haberi

hayat sultanbeyli fiyat listesi

31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den cazip f iyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor



Kaynak Yapı Sultanbeyli’de inşa ettiği Hayat Sultanbeyli projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yıl sonu kampanyası düzenledi. Hayat Sultanbeyli’nin avantajlarla dolu kampanyası soğuk kış günlerinde konut alıcısının adeta içini ısıtıyor. Kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere çok cazip fiyatlar sunuluyor. Kampanya hakkında bilgi veren Kaynak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaynak, “Ev hayalinizi gelecek yıla ertelemeyin. Fiyat avantajından yararlanarak 31 Aralık’a kadar Hayat Sultanbeyli’den dilediğiniz daireye sahip olun” dedi. Hemen teslim, iskânı alınmış 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli’den bugün daire alanların anında taşınma ya...