19 / 04 / 2024

Hayat Sultanbeyli iletişim

Hayat Sultanbeyli iletişim

Kaynak Yapı, Hayat Sultanbeyli projesi için düzenlediği kampanya ile soğuk kış günlerinde konut alıcısının içini ısıtıyor. Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlar ile ev sahibi olmak mümkün.

Hayat Sultanbeyli’den soğuk kış günlerini ısıtacak fiyatlar!

31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor.

Hayat Sultanbeyli’de yüzde 50 peşinat! 1470 lira taksitle!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli’de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli'de Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılırken, 84 aya kadar herhangi bir faiz ödemeden ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Hayat Sultanbeyli'de 84 ay 0 faizle! 1.470 TL taksitle!

Hayat Sultanbeyli projesi kapsamında yer alan daireler için 84 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında taksit ödemeleri ise 1.470 TL'den başlangıç gösteriyor.

Hayat Sultanbeyli'den ev aldıran kampanya! 1.715 lira taksitle!

Kaynak Yapı, kira yerine ev taksitini ödemek isteyenler için Sultanbeyli’de inşa ettiği ve tamamı oturmaya hazır 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli projesinde çok cazip bir kampanya düzenledi.

Hayat Sultanbeyli’den ev sahibi olmak isteyenlere çifte fırsat!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli’de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor.

Hayat Sultanbeyli'de ramazan kampanyası! Yüzde 8 indirim!

Hayat Sultanbeyli projesi ramazan kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev almak isteyenlere yüzde 8 indirim yapılırken, farklı ödeme seçenekleri ve uygun vade oranlarıyla kolaylık sağlandı.

Hayat Sultanbeyli'de 3+1'lerin fiyatları 257 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde, Kaynak Yapı imzasıyla hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli Evleri'nde banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Hayat Sultanbeyli'de 48 aya kadar vade farksız! Yüzde 1 KDV!

Kaynak Yapı sadece bir ev değil, yeni bir hayatın özlemini duyanlar için Hayat Sultanbeyli’yi inşa etti. İstanbul’un Anadolu yakasında Sultanbeyli’de yapımı tamamlanan Hayat Sultanbeyli, 6 ve 12 katlı iki blokta 72 konuttan oluşuyor.

Hayat Sultanbeyli'de daireler 185 bin TL'den başlıyor!

Hayat Sultanbeyli'de yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.

Hayat Sultanbeyli'de hemen teslim konutlar! 185 bin TL'ye!

Hayat Sultanbeyli'de yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Hayat Sultanbeyli projesindeki konut seçeneklerinin alanları 105 metrekareden ve fiyatları ise 185 bin TL 'den başlangıç gösteriyor

Hayat Sultanbeyli projesinde kira öder gibi ev sahibi olun!

Hayat Sultanbeyli projesinden bugün ev alanlar yarın taşınmanın keyfini yaşıyor. Üç blokta 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli’de 2+1’den 5+1’e uzanan geniş daire seçeneği bulunuyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatı 185 bin liradan başlıyor.

Hayat Sultanbeyli projesi!

Hayat Sultanbeyli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli projesinde daire teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Sultanbeyli Hayat Evleri!

Sultanbeyli Hayat Evleri Kaynak Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor...

Hayat Sultanbeyli Evleri!

Hayat Sultanbeyli Evleri Kaynak Yapı imzasıyla yaşama geçiriliyor. Hayat Sultanbeyli Evleri' nde daireler 175 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim!

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2020 yılında teslim edilmesi planlanan proje 4 bloktan meydana geliyor. 

Avrupark Hayat iletişim bilgisi!

Avrupark Hayat iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Cihan İnşaat imzasını taşıyan projenin arsası 156 milyon 500 bin TL teklifle satın alındı.

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim!

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Atmaca Gayrimenkul projesi Bahçeşehir Hayat Evleri, Eylül'de satışa sunulacak...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim!

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim bilgisine göre telefonu (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Toplam 30 dönüm alanda yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alacak.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 3 etap şeklinde teslim edilecek. Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 875 05 01 olarak belirlendi.

Dekar Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü iletişim!

Dekar Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü iletişim için satış ofisiyle 0212 875 05 01 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dekar Yapı imzası taşıyan projenin 4 bin 350 metrekarelik ticaret alanı bulunuyor.

Sultanbeyli İlkbahar Residence iletişim!

Sultanbeyli İlkbahar Residence iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 5 787 şeklinde belirlendi. Lansmana özel fırsatlar sunan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Dekar Asmalı Hayat iletişim!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da bulunan projede fiyatlar 796 bin 890 TL'den başlıyor. Dekar Asmalı Hayat iletişim bilgileri kapsamında telefon 0212 875 05 01 olarak belirlendi.

Dekar Asmalı Hayat Evleri iletişim!

Dekar Asmalı Hayat Evleri iletişim için 0212 875 05 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 244 adet bahçeli konuttan oluşan projede 4 bin 350 metrekarelik ticari alan bulunuyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat iletişim!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat iletişim için 0212 875 05 01 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen proje 78 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri!

Umran Yapı imzasıyla hayat geçirilen proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek. Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 459 02 05 olarak belirlendi.

Hayat Sultanbeyli iletişim Haberi

Hayat Sultanbeyli iletişim

Kaynak Yapı, Hayat Sultanbeyli projesi için düzenlediği kampanya ile soğuk kış günlerinde konut alıcısının içini ısıtıyor. 31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor



Kaynak Yapı Sultanbeyli’de inşa ettiği Hayat Sultanbeyli projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yıl sonu kampanyası düzenledi. Hayat Sultanbeyli’nin avantajlarla dolu kampanyası soğuk kış günlerinde konut alıcısının adeta içini ısıtıyor. Kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere çok cazip fiyatlar sunuluyor. Kampanya hakkında bilgi veren Kaynak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaynak, “Ev hayalinizi gelecek yıla ertelemeyin. Fiyat avantajından yararlanarak 31 Aralık’a kadar Hayat Sultanbeyli’den dilediğiniz daireye sahip olun” dedi. Hemen teslim,...