29 / 03 / 2024

Hayattepe Bayrampaşa iletişim

Hayattepe Bayrampaşa iletişim

Hayattepe Bayrampaşa'da yer alan dairelerden 1 oda 1 salon olanların kira getirisi 2 bin TL olarak belirlendi. Projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak belirlendi.

Hayattepe Bayrampaşa projesinde yüzde 0,69 faizle! Eylül'de teslim!

Teslimlerin Eylül 2014'te yapılacağı Hayattepe Bayrampaşa projesinde yer alan konutlar için yüzde 0,69'luk faiz oranı uygulanıyor. Projede ayrıca yüzde 15 oranında indirim seçeneği de sağlanıyor

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Hayattepe Bayrampaşa iletişim Haberi

Hayattepe Bayrampaşa iletişim

Hayattepe projesi, Avrupa Yakası içinde Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Hayattepe Bayrampaşa teslimleri hemen yapılıyor. 


Hayattepe Bayrampaşa projesi, Özak GYO tarafından yükseliyor. Hayattepe Bayrampaşa projesinde toplam arsa alanı 93 bin 232 metrekare olarak belirlendi. 


Hayattepe Bayrampaşa satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



Hayattepe Bayrampaşa ödeme koşulları (kira getirileri) 

1 oda 1 salon konut seçenekleri için 2 bin TL

2 oda 1 salon konut seçenekleri için 2 bin 500 TL

3 oda 1 salon konut seçenekleri için 3 bin 500 TL

4 oda 1 salon konut seçenekleri için 4 bin TL.


Hayattepe Bayrampaşa projesi kapsamında sosyal alanlarda spa,spor alanları, kafeler, amfi tiyatro, yüzme havuzu, koşu alanları bulunuyor. 


Hayattepe Bayrampaşa iletişim

Telefon: (0212) 633 53 53

Web Adresi:...