29 / 03 / 2024

Hayırlıoğlu Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi

Hayırlıoğlu Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi

Hayırlıoğlu Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi, Mert Efe Hayırlıoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 250 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kaboğlu tarafından kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Novam İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novam İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salim Ektiricioğlu ve Tolga Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ekrem Kalyoncu tarafından kuruldu.

Nun Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Nur Hurşatağaoğlu tarafından kuruldu.

Statika Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Statika Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Kan tarafından kuruldu.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Hayırlıoğlu Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Hayırlıoğlu Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi

Hayırlıoğlu Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi, Mert Efe Hayırlıoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 250 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Hayırlıoğlu Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...