28 / 03 / 2024

Hazal Kaya ve Ali Atayın evi yangın

Hazal Kaya ve Ali Atayın evi yangın

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kaya ve Burak Can Kaya ortaklığında kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Eka Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eka Group Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kaya ve savaş Yaşar ortaklığında kuruldu.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Exacons Mühendislik Ve Tedarik Anonim Şirketi kuruldu!

Exacons Mühendislik Ve Tedarik Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Sönmez, Melih Kaya ve Ufuk Ünal ortaklığında kuruldu.

Kd Dizayn Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kd Dizayn Mimarlık Limited Şirketi Bağcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmet Domaç, Ali Kaya ve Ömürcan Domaç ortaklığında kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Meka1 Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka1 Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya ve Zilan Kaya ortaklığında kuruldu.

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kaya ve Besire Kaya ortaklığında kuruldu.

Çk Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çk Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Kaya ve Öznur Çökelek ortaklığında kuruldu.

Hazal Kaya ve Ali Atayın evi yangın Haberi

Hazal Kaya ve Ali Atayın evi yangın

Posta'da yer alan habere göre; Ali Atay’la evli oyuncu Hazal Kaya’nın Zekeriyaköy’deki evinde yangın çıktı. Oyuncu Ali Atay çekimdeyken evde tek başına olan güzel oyuncu kısa süreli bir panik yaşadı.

Hazal kaya ve bebeğinin sağlık durumu iyi

Talihsiz olayın ardından Kaya annesinin evinde kalmaya başladı. 8 aylık hamile olan Hazal Kaya'nın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a...