26 / 04 / 2024

hazine arsaları satışı

hazine arsaları satışı

Milyonlarca metrekare büyüklükteki Hazine gayrimenkulü, uygun tutarlar ve şartlarla üretime kazandırılıyor. Bu kapsamda Hazine arazileri her geçen gün ekonomiye kazandırılırken, hibe destekleri de artıyor...

2014-2019 yılları arasında 12 milyar 367 milyon 267 bin TL'lik Hazine taşınmazı satıldı!

Hazine'ye ait arsalar, tarım arazileri ve orman vasfını yitirmiş alanlar satışa çıkarılıyor. 2014 - 2019 yılları arasında 6 yılda 2 milyar 825 milyon metrekare büyüklüğünde arazinin kamudan özel sektör ve satışı yapıldı. Satılan araziler 395 bin futbol sahası büyüklüğünde.

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Konut krizi Hazine arazilerinin satışıyla çözülür mü? Belçika yüzölçümünden büyük bir alan satılacak!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, hükümet tarafından barınma sorununun çözülmesi için Hazine arazilerinin satışa sunulmasının planlandığını anımsattı ve konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Emlak 34 ilde hazine arazileri satışı başladı...

Milli Emlak, Hazine arazileri listesi yayımlandığını açıkladı. Milli Emlak / arsa satışları 2024 ilanlarını yayımlandı. Buna göre, satılık hazine arazileri, arsalar için sudan ucuz fiyatlarını açıkladı. İşte haberin detayları...

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 8 adet Hazine arazisini satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Tekirdağ Malkara Milli Emlak, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde 8 adet Hazine arazisini satıyor. Peki Malkara'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Konya'da 182 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan büyük Ekim fırsatı! 

Konya Kulu Milli Emlak Şefliği, Konya ili, Kulu ilçesi, Zincirlikuyu Mahallesi'nde yer alan 182 adet Hazine arsası satılıyor. İşte detaylar...

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul'un yanı başında konut imarlı arsalar satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Yeniköy ve Döngel Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Başiskele'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla 11 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan fırsat! 

Van Milli Emlak, Van ili İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde yer alan 11 adet Hazine arsasını yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Van'da yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar?

Milli Emlak o ildeki 304 adet Hazine arazi ile 2 iş yerini satıyor! 24 taksit ve yüzde 20 indirimle!

Konya Milli Emlak Dairesi, Konya ili, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 306 adet Hazine arazisini satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Ankara'da ticarethane ve konut imarlı arsalar satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Vilayetler Birliği Başkanlığı, İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Ankara'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Şimdi bakın! 

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

hazine arsaları satışı Haberi

hazine arsaları satışı

Türkiye'deki atıl arazilerin ekonomiye kazandırılması için çalışmalar hızla sürüyor. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla tarımsal üretimin stratejik önemi yeniden gündeme gelirken, atıl arazilerde tarımsal üretim ve birincil üretimin ardından kurutma ve işleme tesisi yatırımları için hibe desteği uygulamada. 8 Mart 2022 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan ve böylece yürürlüğe alınan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre atıl arazilerde tarımsal üretim ve tesis yatırımları için yüzde 75'e kadar hibe desteğinde bulunulacak. İklim değişikliği göz önünde bulundurularak, uygun çeşitlerle hububat, baklagil ve yağlı tohumlu bitkilerin üretilmesi, hasatın ardından kayıpların azaltılması ve katma değeri yüksek bitki türlerinin üretiminin yükseltilmesi gibi projeler, destek kapsamında yer alacak. Ödemeler ise, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Alt Projesi" için tahsis edilmiş olan ödenekten gerçekleştirilecek.

Peki Hazine...