28 / 03 / 2024

he Carnegie Prize

he Carnegie Prize

GROHE, Osmanlı motiflerinin modern yorumunu yansıtan Martı Istanbul Hotel’i estetik ve konforlu ürünleriyle donattı

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Heıdarı Ashhenaabad tarafından kuruldu.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Nh Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nh Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nusret Heşe tarafından kuruldu.

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

Evde prize takıp şarj edilebilen Renault Twizy E-Tech fiyatları belli oldu! 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kolayca herhangi bir ev tipi prize dahi bağlanarak kolayca şarj edilebilen Renault Twizy E-Tech'in fiyatları belli oldu. Peki, Renault Twizy fiyatları ne kadar? Renault Twizy E-Tech kaç TL? İşte 27 Kasım 2022 Renault Twizy E-Tech fiyat listesi...

He Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

He Yapı İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da Hasan Erdem tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Çiftçiye belediyeden alım desteği müjdesi! Paralar 2 iş gününde hesaplara yatacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Halk Ekmek (İHE) yerli üreticiye destek olmak amacıyla İstanbullu çiftçilerden buğday alımı gerçekleştirecek. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Andrew Carnegie'den Başarının 5 Sırrı!

Andrew Carnegie'nin dünyanın en zengin adamlarından biri olmaya uzanan başarısının sırrı ne? Dünya çapında Andrew Carnegie gibi bir servete ulaşmış insan sayısı çok az. Cevabı haberimizde...

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Darvıshı, Jafar Heıdarı ve Sına Darvısh ortaklığında kuruldu.

Persepolis Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persepolis Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Jafar Heıdarı ve Jamshıd Darvısh ortaklığında kuruldu.

Global Decorex Tasarım Ve Dekorasyon İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Global Decorex Tasarım Ve Dekorasyon İthalat Limited Şirketi Bayrampaşa’da 110 bin TL sermaye bedeli ile Heıb  Heıb tarafından kuruldu.

he Carnegie Prize Haberi

he Carnegie Prize

Dünyada en çok ziyaret edilen kentlerin başında gelen İstanbul’un turizm ve şehir yaşamına yepyeni bir renk katan 5 yıldızlı Martı Istanbul Hotel; ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan  modern mimarisinde, Selçuklu’dan ve Osmanlı’dan bu yana yaşayan geleneksel motifleri de taşıyor.

On bir katlı Martı İstanbul Hotel’in farklı kategorilerde lüks döşenmiş ve büyüklükleriyle dikkat çeken 37’si suit olmak üzere 270 odası bulunuyor.  Odaları etkileyici bir atriuma açılan Martı Istanbul Hotel, restoranları, gün ışığı alan ve 400 kişiye kadar servis veren farklı kapasitelerde toplantı salonları ve 1000 metrekarelik spa ve gym salonu ile müşterilerine keyif sunuyor.