28 / 03 / 2024

Helezon Plaza ofis teslimleri

Helezon Plaza ofis teslimleri

İçerisinde toplam 89 adet ofisin yer aldığı Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Mayıs ayı deniliyor. Satış sürecine başlanan proje, Kilim Yapı tarafından inşa ediliyor...

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'dan 13.5 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün KDV dahil 13 milyon 570 bin TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Tekstilkent Koza Plaza'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Esenler Atışalanı Oruçreis Mahallesi'nde yer alan Tekstilkent Koza Plaza'daki 2 ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofislerin toplam bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

15 yıl içinde plaza-ofis devri kapanıyor!

Hürriyet’e geleceğin resmini çizen dünyaca ünlü fütüristlere göre insanın genetik formülü artık çözüldü, bu yüzden de gelecekte tıp alanındaki gelişmelere genetik bilimi damgasını vuracak.

Plaza Cubes, Şişhane’de yeni ofis açtı!

Hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes, Şişhane’deki yeni ofisini açarak yerli ve uluslararası seçkin firmalara toplam 9 lokasyonda hizmet vermeye başladı.

Yeni nesil ofis projesi: Balance Güneşli!

Balance Gayrimenkul tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli, 40 metrekareden 1700 metrekareye kadar değişen büyüklükteki plaza ofis, cadde ofis, loft ofis ve stüdyo ofislenden oluşuyor.

Tekstilkent Koza Plaza'da 4 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Esenler Tekstilkent Koza Plaza'da bulunan 2 ofis satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

1988 yılında Nova Baran Plaza ofis katları satışa sunulmuş!

1988 yılında Şişli'de inşa edilecek, modern plazaların Türkiye'deki ilk örneği Nova Baran Plaza'nın büro ofisleri satışa sunulmuş. 21 katlı, 16 bin metrekare kapalı alanı olacak Plaza'daki ofis katları 530 metrekare büyüklüğünde olacakmış.

Kozyatağı'nda prestijli ofis projesi: Mermerler Plaza!

İnşaat sektöründe adını kalite ve güvenle duyuran Kılıçoğlu Group; İstanbul'daki 3. büyük gayrimenkul projesi olan Mermerler Plaza ile Kozyatağı'nda prestijli ofis arayanları bekliyor.

Bursa Gök Plaza ofis fiyatları!

Gökçadır İnşaat tarafından hayata geçirilen Gök Plaza projesi toplam 38 adet ofis bulunuyor. Proje içerisinde aynı zamanda 60 adet daire bulunuyor. Bursa Gök Plaza ofis fiyatları haberimizde yer alıyor.

Helezon Plaza ofis teslimleri Haberi

Helezon Plaza ofis teslimleri

Banka kredisi ile 84 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı öncesinde projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. 


Helezon Plaza Bayrampaşa projesi; metro durağına 3 dakika, tramvay durağına 3 dakika, real ve praktiker AVM'lere 5 dakika, sahile 15 dakika, Atatürk Havalimanı'na 30 dakika mesafede konumlanıyor. 


İçerisinde toplam 89 adet ofisin yer aldığı Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılı içerisinde deniliyor. Projede yüzde 30 peşinatla 48 aya kadar faizsiz taksitlendirme yapılıyor. 


Fiyatların 5 bin 500 TL'den başladığı Helezon Plaza Residence'ta; ofis içi temizlik desteği, banka ATM'leri, otopark, lobi ve danışmanlık hizmeti,  hobi odası, copy center, vale park hizmeti gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusuna Mayıs 2016 cevabı veriliyor. İnşaat çalışmalarının 5...