28 / 03 / 2024

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Özseven ve Mehmet Ali Özseven ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

No34 Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No34 Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dağlar ve Yunus Emre Arslan ortaklığında kuruldu.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Bikoza Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bikoza Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Çelik tarafından kuruldu.

Dinçsan Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçsan Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Dinç tarafından kuruldu.

Foras Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foras Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Andaç , Ömer Özcan, Recai Keskin tarafından kuruldu.

Rjt Yapı Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Rjt Yapı Mühendislik Anonim Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Ali Düz tarafından kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Brood Constructıon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brood Constructıon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  10bin  TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Şen tarafından kuruldu.

True Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

True Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Tokar tarafından kuruldu.

Fita Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fita Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Taşçı tarafından kuruldu.

Ars Grup Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ars Grup Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Arzu Arslan tarafından kuruldu.

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi Bağcılar’da 500  bin TL sermaye ile Hüseyin Sezgin Öcal ve Şevval Zilan Tuğay tarafından kuruldu. 

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özseven ve Mehmet Ali Özseven ortaklığında kuruldu. 


Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.6306 sayılı Kentsel Dönüsüm Kanunu Kapsamında, Basta Belediyelere olmak üzere tüm resmi kamu kurum ve kuruluslarına, özel kisi ve kuruluslara, her türlü Mimari, Insaat, altyapı ve üstyapı projelerinde müsavirlik, mühendislik ve danısmanlık hizmetleri vermek, b.6306 sayılı Kentsel Dönüsüm Kanunu Kapsamında, örnek çevre ve sehircilik projeleri gelistirmek, bu projeleri, belediyelere, tüm resmi kamu kurum ve kuruluslarına, özel kişi ve kuruluslara sunmak, tavsiye etmek, bu projeleri gerçeklestirmek için faaliyetlerde bulunmak ,ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi...