26 / 04 / 2024

hepsiburada

hepsiburada

Oyunsever ve genç kişilerin tercihi OPPO A16’ya Hepsiburada tam 500 lira indirim yaptı. İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hepsiburada indirim rüzgarı: kitaplarda yüzde 90’a varan dev fırsat! Hepsiburada16 Ekim 2022

Online alışveriş devi Hepsiburada kitap kategorisinde yaptığı dev indirimlerle karşımızda. Kitaplarda yüzde 90’a varan dev indirim sizleri bekliyor. İşte indirimli kitaplar..

Hepsiburada beyaz eşyada vade farksız 6 taksit imkanı sunuyor! Hepsiburada 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş devi Hepsiburada beyaz eşyalarda vade farksız 9 aya varan taksit imkanı sunuyor. İşte o ürünler..

HONOR 70 Hepsiburada’da! Ön kayıt kampanyasını kaçırmayın! 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Akıllı telefon pazarında ilk kez kullanılan Solo Cut modu gibi özellikleri sebebiyle dikkat çeken HONOR 70, ön kayıt kampanyasında büyük ilgi gördü. 14 Ekim 2022’de satışa çıkacak cihaz için fiyat avantajları hala devam ediyor. İşte detaylar…

Reeder telefonlarda hemen al sonra öde kampanyası! Hepsiburada 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş platformu Hepsiburada üzerinden yapacağınız Reeder cep telefonu alışverişlerinizde ‘hemen al sonra öde’ kampanyası var. İşte o ürünler..

Hepsiburada ‘Marka Günleri’nde son gün: binlerce üründe fiyatlar indi! Hepsiburada 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’nın düzenlemiş olduğu ‘Marka Günleri’ kampanyasında sona gelindi. Son güne özel binlerce üründe büyük indirimler sizleri bekliyor. İşte bugün geçerli Hepsiburada kampanyaları…

Hepsiburada binlerce üründe fiyatları indirdi! Hepsiburada 8 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’nın ‘Marka Günleri’ indirim kampanyası dopdolu içeriğiyle devam ediyor. İşte bugün geçerli olan Hepsiburada indirimleri…

Hepsiburada marka günleri devam ediyor! Philips’ten Penti’ye dev indirimler.. Hepsiburada 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’nın ‘Marka Günleri’ indirim kampanyası son hızla devam ediyor. İşte bugün geçerli olan Hepsiburada indirimleri…

Hepsiburada’dan Huawei cep telefonu al ödemesini sonra yap! Bu fırsat kaçmaz! 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Hepsiburada’da Huawei karnavalı başladı. Türkiye’nin en önde gelen online e-ticaret sitelerinden biri olan Hepsiburada, birbirinden güzel kampanyalara yer vermeye devam ediyor. İşte detaylar…

Vestel’den yapacağınız alışverişlerde anında 200 TL hediye! Hepsiburada 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada ‘favori marka günleri’ne özel Vestel markasına ait küçük ev aletleri alışverişlerinize anında 200 TL hediye ediyor. İşte kampanyaya dair ayrıntılar..

Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek net yüzde 5 indirim! Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada favori marka günleri kampanyasıyla Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek sepette net yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Grundig ürünlerinde tam 750 TL indirim fırsatı! Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada ‘sevilen marka günleri’ kapsamında Grundig markasına ait beyaz eşya alışverişlerinizde 750 TL indirim fırsatı sunuyor.

Paşabahçe ürünlerinde net yüzde 20 indirim! Paşabahçe 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Evlerimizde yıllardır kullanılan Paşabahçe ürünleri şimdi yüzde 20 indirimli. Bardaklardan sunumluklara, borcamlardan saklama kaplarına, Paşabahçe ürünlerinde indirim geçerli. İşte, 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hepsiburada küçük ev aletlerinde saatlik büyük indirim başladı! Hepsiburada 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi HepsiBurada saatlik indirim kampanyalarıyla karşımızda. Küçük ev aletlerinde saatlik indirim kapsamında indirimler sizi bekliyor. İşte o ürünler…

Hepsiburada’dan ekonomik beyaz eşya kampanyası! Hepsiburada 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’dan beyaz eşya kategorisinde indirimlere devam ediyor. Sitenin son zamanlarda yaptığı en popüler kampanya ise beyaz eşya grubunda yaptığı en ekonomik beyaz eşya listesi oldu. İşte en ekonomik beyaz eşyalar..

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

Hepsiburada'da sepette yüzde 50’ye varan indirim, hemen al sonra öde, 36 aya varan taksit ve yüzde sıfır faiz fırsatı!

Hepsiburada başlattığı kampanyasını duyurdu. Dev alışveriş şirketinde sepette yüzde 50’ye varan indirim, şimdi al 3 ay sonra öde, 36 aya varan taksit ve yüzde sıfır faiz fırsatı. sağlanıyor. İşte kampanya detayları...

Alışveriş kredisiyle çamaşır makinesi almak artık mümkün! Hoover çamaşır makinesi, HepsiBurada güvencesiyle satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken ve kredi de çekemeyen kişiler için HepsiBurada ve Hoover resmen güçlerini birleştirerek alışveriş kredisi seçeneğiyle çamaşır makinesi satışına başladı. HepsiBurada, tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

Philips HD7301/00 çay makinesinin fiyatı HepsiBurada’da resmen dibi gördü!

Çay tiryakileri için güzel haber Philips ve HepsiBurada’dan geldi. Philips, son teknolojik özelliklerine donattığı HD7301/00 çay makinesini üretirken, HepsiBurada da bu çay makinesini cazip fiyatla satışa çıkardı.

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi Hepsiburada’da peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıktı!

Elektronik cihazlar konusunda kendini dünyaya ispatlayan LG, son teknolojik özelliklerle çıkardığı bulaşık makinesiyle büyük ses getirdi. Bu kapsamda, Hepsiburada da LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’nin fiyatı Hepsiburada’da resmen dibi gördü!

Hem retro modasını takip eden hem de kahve tiryakisi olanlara Hepsiburada ve Russell Hobbs’tan sevindirecek bir haber geldi. Hepsiburada, Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’ni 9 taksit ve alışveriş kredisi seçenekleriyle satışa çıkardı.

Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla Hepsiburada’da satışa çıktı!

Hepsiburada, buzdolabı almak isteyenler için Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı’nı peşin fiyatına 6 taksit ve alışveriş kredisi avantajlarıyla satışa çıkardı. Aynı zamanda, buzdolanın teknik özellikleri ve diğer detayları da paylaşıldı.

Vantilatör almak isteyenlere müjde! Hepsiburada’da Sinbo vantilatörün fiyatı dibi gördü!

Hepsiburada, serinlemek için vantilatör almak isteyenlere özel Sinbo SF-6783 Vantilatör’ü satışa çıkardı. Sinbo SF-6783 Vantilatör, teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz doldurdu.

LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima, Hepsiburada’da hemen al, sonra öde fırsatıyla satışta!

Hepsiburada, havaların ısınmasıyla beraber artan klima talebini karşılamak için LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima’yı görücüye çıkardı. Aynı zamanda, hemen al, sonra öde fırsatını da sunan Hepsiburada, klimanın teknik özelliklerini de paylaştı.

Hepsiburada’da Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi'nde 36 ay kredi fırsatı!

Hepsiburada, çamaşır makinesi almak isteyenlere güzel haberi duyurdu. Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi, 36 ay kredi imkânıyla Hepsiburada’da satılmaya başlandı.

Hepsiburada'da karne heyecanı başladı: Karne hediyelerinde büyük fırsatı aman kaçırmayın! 

Hepsiburada'da karne heyecanı resmen başladı. Çocuklarını hoşlarına gidecek bir armağan ile mutlu etmek isteyen ebeveynlere büyük fırsat. İşte Hepsiburada 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

Hepsiburada'dan rekor sürdürebilirlik! İşte o açıklama!

Hepsiburada, son yayımladığı sürdürebilirlik raporunda e-ticaret sektöründe yenilikçi ve üretken prensipli yönetişim çalışmalarını ortaya koydu.  Hesap verilebilirlik prensiplerine de odaklanan çalışmaları içeren bu rapor, "Sürdürülebilir Yarınlar Burada Başlar" sloganıyla paylaşıldı.

hepsiburada Haberi

hepsiburada

Türkiye’nin en ünlü e-ticaret alışveriş sitelerinden biri olan Hepsiburada, akıllı telefonlarda kampanya günleri yarattı. Hepsiburada, a’dan z’ye hemen hemen bütün akıllı telefon markalarında indirime gitti.

Hepsiburada, özel olarak oyunsever kişiler tarafından büyük ilgi gören OPPO A16’yı da tam 4 bin 500 liradan indirdi. Bu şekilde Hepsiburada Oppo A16’ya tam 500 lira indirim yaptı.

Yerli malı statüsünde yer alan OPPO A16, 6.52 inç olması nedeni ile tüm ilgileri üzerine çekiyor. IPS LCD paneli ile birlikte de merak uyandıran Oppo A16, içinde bulunmuş olduğu piyasasında çok fazla tercih edilmesinin nedenlerinden biri oluyor. HD Plus ekran çözünürlüğü ile birlikte de elde ettiği güce güç katan Oppo’nun A16 modelinin piksel yoğunluğu da PPI'dır. Ekran yenileme hızı da 60 Hz şeklinde olan cihaz kullanıcının en iyi...