29 / 03 / 2024

Hesaplı Konutlar Buluşması 2016

Hesaplı Konutlar Buluşması 2016

Türk gayrimenkul sektörünün projelerinin Dubai'de sergileneceği bir etkinlik düzenlenecek. Türk inşaat firmaları, ürünlerini Dubai'de Arap alıcıların karşısında görücüye çıkaracaklar.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması! 437 konut ile dükkan satılıyor! İşte o tarih...

Zincirlikuyu’daki Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması 11 Eylül'de yapılacak. Projede bulunan 437 konut ile dükkanların satılmasının ardından alacaklılar paralarını alabilecek. İşte ayrıntılar...

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

Çiftçiler dikkat, hemen alıp toprakla buluşturun! Ücretsiz dağıtılıyor, elinizi çabuk tutmanız gerek

Mersin'de "Yerli ve Milli Arpa Tohumlarının Toprakla Buluşması Projesi" kapsamında üreticilere yönelik 43 ton yerli ve milli arpa tohumu dağıtımına başlandı.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık'ta!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

GAPAS Sonbahar Buluşması yarın!

GAPAS tarafından dernek çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşmak, üyeler arası kaynaşması sağlamak ve iş geliştirme imkanları sunmak amacıyla düzenlenen Sonbahar Buluşması yarın 9:30 ile 11:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

RE360 Gayrimenkul Buluşması 23 Haziran'da!

RE360 Gayrimenkul Buluşması 23 Haziran 2021 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın konuşmacıları belirlendi!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması’nın dördüncüsünün konuşmacıları belirlendi...

RE360 Gayrimenkul Buluşması 8-9-10 Aralık’ta!

Alkaş tarafından gerçekleşen RE360 Gayrimenkul Buluşması, Digital Network Alkaş platformunda 8-9-10 Aralık’ta yapılacak. 

Kristal Türkiye, girişimci buluşmasının sponsoru oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlığı bayiliği markasından olan Kristal Türkiye, Gain Global Türkiye’nin dijital ortamda gerçekleştirdiği girişimci buluşması etkinliğinin sponsoru oldu. 

Hesaplı Konutlar Buluşması 2016 Haberi

Hesaplı Konutlar Buluşması 2016

8-10 Şubat 2016 tarihleri arasında Dubai, Abu Dabi, Kuveyt, Katar, Bahreyn, İran, Suudi Arabistan, Ürdün, Yemen, Irak, Rusya Federasyonu ülkeleri, Azerbaycan ve Libya dan gelecek yüzlerce emlakçı ve alımgücü potansiyeli bulunan binlerce ziyaretçi ile Türk inşaat firmaları B2B With Turkey'in Dubai'de gerçekleştirileceği "Hesaplı Konutlar Buluşması’nda biraraya gelecek. Türk konut üreticileri ile arsa ve arazi pazarlayan yatırım firmaları, Körfez ülkelerinin potansiyel alıcıları ile etkili ve sonuca odaklı üç gün geçirecek.


İNŞAAT SEKTÖRÜ PAZARLAMADA SINIRLARI AŞTI

Son yıllarda Türkiye'de üretilen konutların alıcıları arasına Arap ülkelerinin vatandaşları da eklendi. Bu nedenle Türkiye'deki konut üreticileri bu pazardan pay almanın yollarını deniyorlar. Bazı büyük Türk inşaat firmaları Körfez ülkeleri diye tabir edilen zengin Arap ülkelerinde ofis açarak her an müşteriye ulaşmayı hedeflerken, bazı firmalarımız ise etkinlikler...