20 / 04 / 2024

home aves teslim

home aves teslim

20 Mayıs'a kadar devam edecek kampanya kapsamında Home Aves Güneşli Evleri'nde 1+1 daireler 159 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor...

Güneşli Home Aves projesinde 10 bin TL peşinatla! Yüzde 1 KDV!

Kavi Yapı Güneşli’de hayata geçirdiği Home Aves projesinin teslimine 10 ay kala çok özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 10 bin lira peşinat ödeyerek Home Aves’ten daire sahibi olunabiliyor...

Liva Home Uzundere teslim tarihi!

Folkart Yapı imzasını taşıyan Liva Home projesi 169 konut ve 24 işyerinden oluşuyor. Projede peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanıyor. Liva Home Uzundere teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Liva Home Uzundere teslim tarihi!

Liva Home Uzundere teslim tarihi Temmuz 2018 yılı olarak belirtiliyor. Liva Home'da fiyatlar 222 bin TL'den başlıyor...

Folkart Liva Home ne zaman teslim?

169 konut ve 24 işyerinden meydana gelen Folkart Liva Home projesi Uzundere'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.Peki Folkart Liva Home ne zaman teslim?

Uzundere Liva Home Konutları teslim bilgisi!

Liva Home Konutları, Folkart yapı imzasıyla İzmir Uzundere'de yükseliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Home Aves Güneşli'de son daireler!

291 konutluk Home Aves Güneşli Kavi Yapı tarafından inşa ediliyor. Home Aves Güneşli'de son daireler için satışlar sürüyor.

Güneşli Home Aves ödeme planı!

20 dairenin satışlarının devam ettiği Güneşli Home Aves ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor.

Home Aves Güneşli fiyatları 2016!

Toplam 191 konuttan oluşan Home Aves Güneşli projesinde 20 adet daire kaldı. Projede 1+1 ve 2+1 dairelerin satışları devam ediyor. İşte Home Aves Güneşli fiyatları 2016...

Kavi Yapı Home Aves'te 221 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 60 ay 0 faiz!

Basın Ekspres yolu güzergahındaki projeler arasında yer alan Home Aves’te ,yüklenici firma Kavi Yapı kendi elindeki daire satışlarını bitirmesi üzerine arsa sahibi ile yaptığı anlaşma ile arsa sahibinin dairelerinin satışlarını da bitirmek üzere.

Güneşli Home Aves’te son 30 daire! 221 bin TL'ye!

Basın Ekspres yolu güzergahındaki projeler arasında yer alan Home Aves’te ,yüklenici firma Kavi Yapı kendi elindeki daire satışlarını bitirmesi üzerine arsa sahibi ile yaptığı anlaşma ile arsa sahibinin dairelerinin satışlarını da bitirmek üzere.

Güneşli Home Aves’te son 2 stüdyo daire 162.000 TL'ye!

İstanbul’un ulaşım olarak en önemli bölgelerinden biri olan Güneşli’deki HOME AVES projesinde yaşam başladı.Sosyal tesislerinin de hizmete açıldığı projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Sample Home ne zaman teslim?

Toplam 1.200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Sample Home ne zaman teslim?

Güneşli Home Aves’te 5 bin lira peşinatla hemen teslim!

Güneşli Home Aves’te daireler 5 bin TL peşinat ile hemen teslim.İstanbul’un ulaşım olarak en önemli bölgelerinden biri olan Güneşli’deki HOME AVES projesinde yaşam başladı.

Güneşli Home Aves projesinde fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

Güneşli Home Aves projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

home aves teslim Haberi

home aves teslim

Kavi Yapı imzası ile 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Home Aves projesinde satışlar devam ediyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı ve ince işliği devam ediyor. 


Yüzde 80'inin yeşil alana ayrıldığı Home Aves projesi Güneşli'de inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 40 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Home Aves'te 20 Mayıs'a kadar devam edecek kampanya kapsamında 1+1 daireler 159 bin TL, 2+1 daireler 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Banka kredisine uygun olan Güneşli Home Aves Evleri'nde yüzde 25'lik peşinat ödemesi yapıldığında, kalan yüzde 75'lik kısım 60 aya 0,70 faiz oranı ile, 120 aya ise 0,72 faiz oranı ile vadelendiriliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek.


Daire...