25 / 04 / 2024

Hometown Şile teslimler ne zaman

Hometown Şile teslimler ne zaman

Hometown Şile projesi Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 60 peşin kalan tutar için 24 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Referans Beylikdüzü'nde teslimler bu yılın ilk yarısında! 

Referans Beylikdüzü'nde tamamlanma oranı yüzde 95'e ulaştı. Projede teslimler başlayacak. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

Koru Vip Villaları'nda teslimler ilkbaharda!

Koru Vip Villaları projesinde teslimler ilkbaharda yapılacak. Peki Koru Vip Villaları'nda evlerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

Şani İnşaat  tarafından Ankara’nın yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan ve Rezidans üçlüsü ile hayata geçirilen AP İst Port satışta, teslimler ise Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Boss4 İnşaat imzası ile hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde teslimler başladı. İstanbul Beylikdüzü’de inşa edilen Alya Dolunay projesi, kentsel dönüşümün en güzel örnekleri arasında yer alıyor.

İnvictus Sunset Ilıca'da teslimler temmuzda!

İnvictus inşaat yeni projesini Ege'nin incisi Çeşme'de hayat geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor olup teslimler temmuzda. İşte İnvictus Sunset Ilıca ile ilgili merak edilenler...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5 oda 1 salon villa! Teslimler Eylül'de!

Soft Yapı imzası taşıyan Soft Şile projesinde satışlar devam ediyor. Toplam 22 adet villanın bulunduğu Soft Şile'de fiyatlar 10 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Alya Bahçe'de teslimler Ağustos 2024'te! Yüzde 50 peşinat ve 12 vadeyle villa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Alya Bahçe projesinde yüzde 50 peşinat ve 12 vade fırsatı başladı. Projede teslimler Ağustos 2024'te yapılacak. İşte Alya Bahçe ile ilgili merak edilenler... 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sufıan Alahmad tarafından kuruldu.

Makyol Santral'de teslimler 2019'un 2. çeyreğinde!

Makyol İnşaat imzası ile Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Makyol Santral'de teslimler 2019'un 2. çeyreğinde yapılacak..

Realist Tuzla'da teslimler Aralık'ta!

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı ile basına tanıtılan Realist Tuzla'da teslimler Aralık'ta yapılacak. Projede son 20 daire alıcısını bekliyor..

Hometown Şile teslimler ne zaman Haberi

Hometown Şile teslimler ne zaman

Hometown Şile Konutları'yla modern köy hayatını yaşama fırsatı sunuluyor. Eyfel yapı projesi Hometown Şile'de konut tipleri sadece 2 oda 1 salon villa şeklinde tasarlandı.


Hometown Şile Evleri Şile'nin hemen girişinde ve Işık Üniversitesinin karşısında orman içerisinde,denize 3 dakika yakınlıkta ve İstanbul Altunizade’ye 35 dakika mesafede konumlanıyor. 


Hometown Şile'de 2 oda 1 salon toplam 48 adet villa yer alıyor. Hometown Şile'de konutların alan büyüklükleri 63 metrekareden oluşuyor.


Konut teslimlerinin Aralık 2015'te gerçekleştirilmesi planlanan Hometown Şile projesinde satışların yüzde 85'i tamamlandı.





Meşrutiyet Köyü'nde yükselen Hometown Şile projesinde 2 oda 1 salon villalar 129 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Hometown Şile'den konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 60...