20 / 04 / 2024

hüseyin arslan inşaat sektörü 2015 değişim

hüseyin arslan inşaat sektörü 2015 değişim

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu” diye konuştu..

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behram Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Kaya tarafından kuruldu.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ayilan tarafından kuruldu.

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erden Ağırbaş ve Hüseyin Arslan ortaklığında kuruldu.

hüseyin arslan inşaat sektörü 2015 değişim Haberi

hüseyin arslan inşaat sektörü 2015 değişim

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olarak nitelendirilen inşaat sektörü, özellikle 12 yılda ciddi bir sıçrama yaptı. Yaşanan bu sıçramada en büyük etkenin siyasi istikrar olduğunu söyleyen YDA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarının adeta bir yansımasını inşaat sektöründe görebilmemiz mümkün. Siyasi istikrar, doğru ekonomik politikalar ve yönetim anlayışındaki değişimler, 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu" dedi. Arslan sözlerini, "Güçlü hükümetler, özel sektörün önünü açan yönetim anlayışı ve yönetimde sağlanan istikrarla birlikte, vergi oranlarının düşürülmesi, istihdam üzerindeki yüklerin azaltılması, yeni teşvik sistemi, vergi mevzuatının basitleştirilmesi, mükelleflere sunulan hizmet kalitesinin artırılması gibi pek çok uygulamayla birlikte sektör ekonomimizin ana ekseni konumunu güçlendirdi" şeklinde sürdürdü. Kamunun son dönemlerde altyapı olarak enerji, ulaşım, sağlık, eğitim ve turizm sektörlerinde ciddi yatırımlar...