26 / 04 / 2024

Hüseyin Öztürk reos

Hüseyin Öztürk reos

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için  RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemi Genel Müdürü Hüseyin Öztürk ile RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemlerini masaya yatırdı.

Alpam İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpam İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pednik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul için deprem uzmanından korkutan açıklama: Faylar ölü değil, hareket ediyor!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul için on milyon yıl önceye ait ölü fayların hareket ettiğini söyledi. 

İstanbul'un deprem erken uyarı sistemi çalışıyor mu? Kandilli'den son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul'un deprem erken uyarı sisteminin çalışmadığını gündeme getirmişti. Peki İstanbul'un deprem erken uyarı sistemi çalışıyor mu? Kandilli Rasathanesi, açıklama yaparak sorun bulunmadığını açıkladı.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Turqua Invest Gayrimenkul Araç Kiralama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turqua Invest Gayrimenkul Araç Kiralama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Çakmak ve Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Akal Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Öztürk, Alper Tıbbi Cihazlar ve Sağlık Hizmetleri Sanayi V ve Alter Yapı Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Li ortaklığında kuruldu.

Emlak danışmanlarının dijital yönetim aracı RE-OS!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için  RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemi Genel Müdürü Hüseyin Öztürk ile RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemlerini masaya yatırdı.

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Atık Çevre Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atık Çevre Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk, Ayşe Öztürk ve Murat Özbay ortaklığıyla kuruldu...

Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı.

Bh Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bh Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bedriye Kaya ve Hüseyin Öztürk ortaklığında Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hüseyin Öztürk reos Haberi

Hüseyin Öztürk reos

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için  RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemi Genel Müdürü Hüseyin Öztürk ile RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemlerini masaya yatırdı.

 

RE-OS. com Genel Müdürü Hüseyin Öztürk: “Bizimle Çalışan Emlak Danışmanı Haftada 7 Saate Varan Zaman Kazanıyor”

RE-OS’un verdiği hizmetlerin başlangıç noktası neresi? Hangi eksiklikleri gördükten sonra bu işe hayat vermeye karar verildi?

Eski bir finans yöneticisi olarak, gayrimenkul teknolojileri olan proptech alanına giriş öncesinde asıl iş fikrimiz; fintech alanında kredi çözümleri sunan bir platform sunmaktı. Ancak o dönemde bankacılık sektörü hukuki altyapısı uygun değildi ve dışarıya açık API erişimleri bulunmuyordu. Ayrıca bu konuda gayrimenkul sektörünün mevcut eğitim ve teknoloji altyapısı, istediğimiz sonuçları üretmekten çok gerideydi. Öncelikle emlak ofislerinde gayrimenkullerin, müşteri ilişkilerinin, iş takip süreçlerinin doğru yönetilmesi, kurumsal web site ve...