25 / 04 / 2024

Huzurlu Marmara hangi yapımcı firmayla yükseliyor

Huzurlu Marmara hangi yapımcı firmayla yükseliyor

Konum bilgisine göre Beylikdüzü İDO İskelesi 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 90 milyon TL yatırım bedeline sahip. Huzurlu Marmara Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.

Prof. Dr. Cenk Yaltırak'tan son dakika Marmara depremi açıklaması: Tuzla'dan Silivri'ye olan sahil bandı için şok uyarı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, son dakika Marmara depremi açıklamasıyla gündem oldu. Peki Cenk Yaltırak, hangi uyarılarda bulundu? İşte ayrıntılar...

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

Marmara Üniversitesi’nin vejetaryen menüsü duyurusu binlerce vejetaryeni büyük dertten kurtardı!

Marmara Üniversitesi bir süredir başlattığı vejetaryen menüsünü farklı kampüslere de yayıyor. Üniversitenin duyurusunun ardından binlerce vejetaryen büyük dertten kurtuldu. Peki hangi kampüslerde vejetaryen menü var? İşte detaylar…

Olası Marmara depremi önlemleri Meclis'te! Hangi önlemler alınıyor? 

Olası bir Marmara depremine karşı alınan önlemler Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Marmara depremi tartışmaları yeniden alevlendi!

Geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul'da meydana gelen depremin ardından, Marmara Depremine ilişkin tartışmalar yeniden alevlendi. Peki hangi uzman Marmara depremi için ne dedi? İşte uzmanların görüşleri...

Kuzey Marmara fayındaki gerilim hangi bölgeleri etkiliyor?

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale'de bugün sabah saatlerinde yaşanan depremle ilgili konuştu. Naci Görür, "Kuzey Marmara ile birlikte buralarda da gerilim artıyor" şeklinde konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu hangi ilçelerdeki arsa fiyatlarını fırlattı?

Kuzey Marmara Otoyolu açıldıktan sonra ulaşımın kolaylaşması ve İstanbul’a yakın olması sebebiyle Kocaeli'nin Körfez ve Derince ilçelerindeki arazi ve tarlalara ilgi arttı. İlçelerdeki emlakçılar arazilerde yıllık yüzde 25 civarında değer artışı yaşandığını belirtiyor.

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine de başlayacak..

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Huzurlu Marmara hangi yapımcı firmayla yükseliyor Haberi

Huzurlu Marmara hangi yapımcı firmayla yükseliyor

27 bin metrekare arsa alanında inşa edilen Huzurlu Marmara projesi  500 tane daire ve ticari ünitelerden oluşuyor.


Huzurlu Marmara nerede yükseliyor?

Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde inşa ediliyor.


Beylikdüzü Huzurlu Marmara ev seçenekleri

Projedeki ev tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Huzurlu Marmara ortak etkinlik alanları

Projede sosyal seçeneklerinde sauna, yüzme havuzu, fitness, yürüyüş parkurları ve göletler bulunuyor.


Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara yatırım değeri

Toplam 90 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Huzurlu Marmara konumu

Lokasyona göre proje Atatürk Havalimanı 25 dakika, Beylikdüzü İDO İskelesi 5 dakika, Avcılar İDO İskelesi 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.


Beylikdüzü Huzurlu Marmara teslimleri

Projedeki daireler Ekim ayı 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.


Huzurlu Marmara fiyatları

Projede daire fiyatları 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Huzurlu Marmara hangi yapımcı firmayla...