20 / 04 / 2024

İBB dosyaları İçişleri Bakanlığı

İBB dosyaları İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?" sorusuna yanıt verdi. Soylu, İstanbul'da 34 dosya bulunduğunu belirterek, araştırma raporu düzenlendiğini dile getirdi.

İçişleri Bakanlığı personel alımı için başvuru ekranı açıldı! E devlet'ten başvuru yapabilirsiniz

İçişleri Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan bu açıklamayla iş arayan kişiler personel alımının hangi şartlara göre yapılacağını merak etmeye başladılar. Peki personel alımı için detaylar belli oldu mu?

İçişleri Bakanlığı 335 personel alımı yapacak! Başvuru için son günler! Elinizi çabuk tutun!

İçişleri Bakanlığı personel alımına devam ediyor. Bakanlık 335 personel alımı yapacak. İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı 28 ilde rekor sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 15 Nisan!

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere 28 ilde 335 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Adaylarda aranan koşullar ve kadro bilgisi de belli oldu. Peki, başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte ilana ilişkin tüm merak edilenler...

İçişleri Bakanlığı tek tek açıkladı! Tam 335 sözleşmeli personel alınıyor! Başvuru tarihleri ve şartları belli oldu!

İçişleri Bakanlığı tarafından 335 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki İçişleri Bakanlığı 335 sözleşmeli personel alımı şartları neler, hangi kadrolara personel alınacak?

İçişleri Bakanlığı 355 sözleşmeli personel alımı yapacak! Avukat, Büro Personeli, Psikolog, Mühendis…

İçişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 355 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Merkez ve Taşra Teşkilatında görevlendirilmek üzere farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, adaylarda aranan şartlar nelerdir?

İçişleri Bakanlığı’ndan dev istihdam! KPSS şartsız 3.500 kişi alınacak

Bakanlıklar vesilesi ile yapılacak personel alımları çok yakından takip edilirken İçişleri Bakanlığı 3.500 vatandaşa iş sahibi olma hakkı tanıyor. KPSS şartı olmadan sadece kura çekilişi ile olacak personel alımları konusunda araştırmalar devam ediyor.

Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapılacak! İşte her bakanlığın kadro sayısı ve maaş detayları!

Dışişleri Bakanlığı, belirtilen kadrolara personel alımı yapacak ve görevlendirmeye hak kazanan adaylara 84.640 TL'ye kadar maaş ödemesi yapacak

Dışişleri Bakanlığı yurtdışı için Türk Uyruklu sekreter alım ilanı açıldı! Başvuru için son gün 27 Mart!

Yurt dışı için Dışişleri Bakanlığı tarafınca Türk uyruklu sekter alımları gerçekleşeceği belirtildi. Başvuru ile alakalı bütün detaylar haberimizin devamında yer alıyor...

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli alıyor! Bu maaş fırsatı kaçmaz!

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Sınav Duyurusunu açıkladı. Yüksek ücretli bu iş ilanını kaçıranlar çok üzülecek. İşte detaylar…

İçişleri Bakanlığı personel alımında çığır açtı! Memur olmak isteyenler başvurular başladı!

Memur olmak isteyenler yeni ilanları merakla takip ediyor. İşte İçişleri Bakanlığı memur alımı detayları!

İçişleri Bakanlığı resmen duyurdu! 300 yeni memur alımı yapılacak! Memur olmak isteyenler hemen bakın

İçişleri Bakanlığı bünyesinde GİH sınıfı kadrolara 300 memur alımı yapılacağını duyurdu. Memur olmak isteyenler hemen bakın! İşte detaylar...

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS'den 70 puan alan...

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü çeşitli kadrolara personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık alım yapılacak boş olan kadroları paylaştı. İşte İçişleri Bakanlığı personel alımına dair merak edilen detaylar!

İBB dosyaları İçişleri Bakanlığı Haberi

İBB dosyaları İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM’de milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süleyman Soylu, sorulara verdiği yanıtlarda şu açıklamalarda bulundu: 

- İstanbul Büyükşehir’le ve Ankara Büyükşehir’le ilgili bir yazı geldi. Şöyle, birincisini dün Sayın Kılıçdaroğlu sormuştu.

- İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?” diye. Ben burada düzelteyim, İstanbul’da 34 dosya vardı.

- Burada 34 dosyanın yapılan 3 ihale dosyasında, 16 gayrimenkul alım dosyasında, 1 sivil toplum kuruluşlarına yardım dosyasında, 1 kentsel dönüşüm projesi olmak üzere toplam 21 dosyada hukuka bir aykırılık rastlanmadığı için araştırma raporu düzenlenmiştir.

- Şirketlerin denetimi Ticaret Bakanlığı’na ait olduğundan dolayı, şirket denetimlerine ait 7 dosya Ticaret Bakanlığımıza gönderilmiştir.

- Müfettişlerce 6 dosya hakkında da ön inceleme talebinde bulunulmuştur ve ben de ön inceleme taleplerini onayladım.

“YÜZDE 14’Ü AÇIK İHALE...