25 / 04 / 2024

ibb istanbul kurban bayramı uğurlaması

ibb istanbul kurban bayramı uğurlaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kurban Bayramı 2014'te Esenler, Harem, Alibeyköy, Atatürk Hava Limanı ile Sabiha Gökçen Hava Limanı'ndan memleketine giden vatandaşları hediyelerle uğurladı. İşte o anlardan fotoğraflar...

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB, İstanbul'da konut ve ticari alan imarlı 3 arsa satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik, Kağıthane, Eyüpsultan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 2 Ağustos'ta yapılacak.

İstanbullulara Kurban Bayramı müjdesi: Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olacak! 

Kurban Bayramı'nda Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun seferlerinden ücret alınmayacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

İBB, İstanbul'un 3 ilçesindeki 5 arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Zeytinburnu ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İBB İstanbul depremine karşı yönetmelik hazırladı: 2 aydır mecliste!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul depremine karşı imar ve güçlendirme yönetmeliği hazırlayıp Meclis’e sunduklarına ancak iki aydır bunun bekletildiğine dikkat çekti. 

İBB İstanbul'daki boş konut sayısını duyurdu! Kutudan inanılmaz bir sayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da bulunan boş konut sayısının kabul edilemez bir seviyede olduğunu açıkladı. Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, sadece İstanbul'da 450 bin ile 750 bin arasında boş konut olduğunu ifade etti.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

İBB, İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanları kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminalinde yer alan ticari alanları işletmeye verecek. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İBB, İstanbul'un 3 ilçesindeki 4 arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

İBB, İstanbul'un Bağcılar, Beyoğlu ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

İBB, İstanbul'da 3 arsayı satıyor! Arsa almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kağıthane, Başakşehir ve Pendik ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İBB, İstanbul'un 3 ilçesinde 3 adet arsayı satıyor! Arsa alacaklara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan, Fatih ve Pendik ilçelerinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

ibb istanbul kurban bayramı uğurlaması Haberi

ibb istanbul kurban bayramı uğurlaması

Kurban Bayramı için otobüslerle yolculuğa çıkan vatandaşlar, bu yıl İstanbul'da bir ilkle karşılaştı. Yüzbinlerce kişi bu bayramda memleketlerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin selamlarıyla uğurlandı. 


İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Esenler, Harem, Alibeyköy, Atatürk Hava Limanı ile Sabiha Gökçen Hava Limanı'ndan memleketine giden vatandaşları hediyeler ve selamlarla uğurladı.



Vatandaşlar tebessümle uğurlandı!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bayram yolcularını uğurlamasıyla başlayan program; hastane ziyaretleri ve yetim çocuklarla müze turu ile devam edecek, hacıların karşılanması ile sona erecek. 




İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “bayramlaşma programı” bir hafta sürecek. Çarşamba günü bayram yolcularının uğurlanmasıyla başlayan programda İstanbul genelinde 15 büyük hastane ziyaret edilecek, yetim çocuklarla müze turuna çıkılacak ve son olarak Hac vazifesini tamamlayan vatandaşlar karşılanacak. 




İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale gelen bayram yolcularını...