20 / 04 / 2024

ibb kamu arsa ihalesi

ibb kamu arsa ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında ihale ile satışını yapacağı arsaları listeledi. İBB'nin Şubat ayında satışa koyduğu arsaların tahmini bedeli ise 6 milyon 46 bin 920 TL.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

İBB resmen açıkladı! İŞKUR üzerinden 160 kamu personeli alınacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İŞKUR üzerinden toplam 160 kamu personeli alımı yapıyor. Başvuru tarih ve kadrolar açıklandı. Fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun! İşte İBB başvuru detayları...

İBB, Beşiktaş'ta arsa satıyor! İstanbul'un göbeğindeki arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Dikilitaş'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İBB, Pendik'te arsa satıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsa almak isteyenlere fırsat! İşte ayrıntılar...

İBB, İstanbul'un 3 ilçesindeki 4 arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

İBB, İstanbul'un Bağcılar, Beyoğlu ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

İstanbul'un 3 ilçesindeki 3 arsa satılıyor! İBB'den arsa alacaklara büyük fırsat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Gaziosmanpaşa, Kağıthane ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İBB, İstanbul'daki 3 arsayı 715 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Arsa alacaklara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Fatih, Kağıthane ve Zeytinburnu ilçelerinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte İstanbul'da yapılacak arsa satışına ilişkin tüm merak edilenler...

İBB'den İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tuzla Merkez'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İBB Başakşehir'de imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 10 milyon 840 bin 80 lira, geçici teminat bedeli ise 325 bin 202 lira olarak belirlendi.

İBB'den arsa alacaklara büyük müjde! Fatih'te satılık konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Fatih ilçesindeki yer alan konut + konaklama alanı imarlı arsayı satıyor...

İBB'den arsa alacaklara büyük müjde! 5 ilçedeki 6 arsa 557 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İBB, İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 arsayı 557 bin 150 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

ibb kamu arsa ihalesi Haberi

ibb kamu arsa ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında ihale ile satışını yapacağı arsaları listeledi.  “Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın satışı işinin ihalesi yapılacaktır" başlığı ile yayımlanan ilanlarla, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde bulunan 7 arsa ihale ile satışa çıkartılacak.

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; İBB'nin satışa çıkardığı ve tahmini bedeli en yüksek arsa, Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi’nde, ana arter üzerinde yer alıyor. 802 ada, 3 no’lu parsel bin metrekare büyüklüğünde. Söz konusu arsanın yaklaşık 452 metrekarelik kısmı satılacak ve belirlenen tahmini bedel bir milyon 806 bin 680 TL. İhaleye katılacak olanların 54 bin 200 TL geçici teminat yatırması gerekiyor. İmar durumu konut olan arsanın ihalesi 26 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Satılacak olan diğer arsalar

Tahmini bedel büyüklüklerine göre satılacak olan diğer arsalar...