27 / 04 / 2024

ibb mobil büfe

ibb mobil büfe

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğüne bağlı Lojistik Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

İBB deprem bölgesi için seferber oldu! Hangi yardımlarda bulundu? Neler yapacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketi üzerine bölgedeki vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak amacıyla seferber oldu. İBB mobil fırın, tuvalet ve duş kabinlerinin yanı sıra konaklama için de bölgeye 2 İDO gemisi gönderecek.

İstanbullulara müjde! İBB'den büyük konut hamlesi! 16 binin üzerinde konut inşa edilecek!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Son 3,5 sende 9 bin 190 daire ve ticari birimi bitirerek hak sahiplerine teslim etti. İBB, toplam 16 binin üzerinde birimden meydana gelen konut projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

O ilde belediye tarafından 22 adet taşınmaz (iş yeri, arsa, büfe) 3 seneliğine kiraya verilecek!

Kozan Belediye Başkanlığı tarafından Adana ili, Kozan ilçesinde yer alan iş yeri, arsa, büfe vasıflı 22 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

İBB'den büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkadı. Arsanın satış bedeli 3 milyon 626 bin 440 TL olarak belirlendi.

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

İBB 2022 bütçesinde depreme 1.9 milyon TL kaynak ayırdı!

İBB Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarının son birleşimi Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, depreme tüm zamanların en büyük bütçesini, toplamda 1.9 milyon TL kaynak ayırdıklarını açıkladı.

Osman Nuri Kabaktepe'den İBB'ye bütçe tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) toplamda 139 milyar 868 milyon TL bütçe kullandığına dikkat çekti. Kabaktepe bu bütçeyle neler yapıldığını sordu.

Demre sahildeki büfeler ihaleyle kiraya verildi!

Antalya Demre Belediyesi'nin bünyesinde bulunan üç büfe açık ihale usulüyle kiraya verildi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya önderliğinde yedi kişilik ihale komisyonu oluşturuldu.

İBB ile büfe işletmecileri arasındaki zam tartışmasında taraflar masada!

İBB'nin gazete ve ürün satış büfelerine yaptığı yüzde 500 oranındaki zam ile ilgili taraflar uzlaşmak amacıyla masaya oturdu. İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Karasu, görüşmelere ilişkin "Uzlaşmadan yanayım, bekleyip göreceğiz" dedi. 

ibb mobil büfe Haberi

ibb mobil büfe


Mobil Büfeler, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da, İstanbul’daki devlet hastanelerinin acil servislerinde bekleyen hasta yakınlarına sıcak içecek, çorba ve su servisi sunuyor.


Hasta yakınlarının gece saatlerinde yiyecek-içecek ihtiyacını karşılamak üzere faaliyet gösteren mobil büfeler, gece 23:00-05:00 saatleri arasında acil servis önlerinde kesintisiz hizmet...