16 / 04 / 2024

ibb pendik arsa satışı

ibb pendik arsa satışı

İBB'nin Pendik'te kelepir fiyattan arsa satacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. Şimdi de Pendik Belediyesi 2 arsa satacak. Ama fiyatlara dikkat! Bu arsaların fiyatı kelepir değil!

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pendik'te 49 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılara 2 taksitle ödeme fırsatı!

Pendik Şeyhli Mahallesinde yer alan sanayi imarlı arsa Belediye tarafından satılıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilenler ve satış ihalesi tarihi...

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Pendik Belediyesi yüzde 50 peşinatla sanayi imarlı arsa satacak! Megakentte KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Şeyhli'de yer alan büyük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 1 taksitle ödenecek.

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İBB, Pendik'te ticaret imarlı arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB, Pendik'te konut imarlı arsa satacak! Megakentte arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Pendik'te yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın alanı 404,39 metrekare olarak belirtildi.

Pendik'te taksitle, KDV'den muaf konut imarlı arsa satılacak! Mega kentte yüksek getirili arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa için yüzde 40 peşinatla 2 taksit imkanı sağlanıyor.

İBB, Kağıthane ve Pendik'te arsa satıyor! Megakentte konut imarlı arsa almak isteyenlere müjde! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ve Pendik ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kağıthane ve Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İBB, Pendik'te konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler aman bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Yayalar mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Pendik'teki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle konut imarlı arsa satıyor! Mega kentte KDV'den arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 3 taksit imkanı sunuluyor.

Pendik Belediyesi 3 taksitle konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar hemen bakın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 3 taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik'te 2 taksitle arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesinde yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

ibb pendik arsa satışı Haberi

ibb pendik arsa satışı

Kurtköy'deki arsaların 5 bin 319 metrekare alanlı olanının muhammen bedeli 1 milyon 276 bin YTL. 5 bin 34 metrekare olanının tahmini bedeli ise 1 milyon 208 bin YTL. İki arsa da konut imarlı. Emsal 1.2. Yükseklik ise 24.5 metre. İhaleler 9 Ağustos günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

Satış bedelinin yüzde 40'ı ve KDV bedelinin tamamı peşin olarak ödenecek. Kalan bedel ise en fazla 4 (dört) aylık sürede ve 4 (dört) eşit taksitle ödenecek. Taksitli ödeme halinde; toplam bedelden ödenen bedeller düşülerek kalan kısım için "aylık yasal faiz oranı" kadar vade farkı hesaplanarak "ödeme planı"...